По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

zeme-pārdošana Uz tēmu sarakstu

zeme-pārdošana
2006.gadā ir pārdota zeme privātpersonai. Uzņēmums nav PVN maksātājs. Tā kā gada pārskati par 2006.gaduvēl nav nodoti, tad man nav skaidrs , kādus attaisnojuma dokumentus es tagad varu "uzcept", jo PZ firmai nebija, nav un nebūs, jo firma likvidējas. Un ar kādu datumu grāmato zemes pārdošanu - ar pārdošanas līguma datumu vai datumu, kas ierakstīts zemesgrāmatas reģistrā.
Jaunekle
Jaunekle 08.04.2008 23:39
30 ziņojumi

Atbildes (4)

Parasti zemi grāmato ar ierakstu Zemesgrāmatā. Bet no pārdošanas būs ieņēmumi.

jo PZ firmai nebija, nav un nebūs - kā tad nebūs Jūs tos satisīsiet:-)
Ilma
Ilma 08.04.2008 23:43
30495 ziņojumi
Bet kā es varu dabūt PZ ar 2006 gadu?? Ko jūs man iesakiet darīt? Vai ņemt PZ numurus tagad un rakstīt ar 2006.gadadatumu? Kaut kā muļķīgi.:-<
Jaunekle
Jaunekle 09.04.2008 13:18
30 ziņojumi
Ā PZ ir pavadzīme, domāju ka PZ aprēķins:-) Nu ja nav tad nav. Uz kāda dokumenta pamata tad pārdevāt. Un cerams ieņēmumos ir summa ielaista.
Ilma
Ilma 09.04.2008 13:51
30495 ziņojumi
Bet, ja neesam PVN maksātājs , tad PVN atskaite arī nav jātaisa. Vai pareizi? Es tikai mēģinu sakartot citu nesakārtotās lietas.
Jaunekle
Jaunekle 10.04.2008 20:26
30 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.