Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Iesācējiem
Zaktis-alga uz banku Uz tēmu sarakstu

Dzidzi 05.04.2008 13:42
351 ziņojums
351 ziņojums
Atbildes (9)

Vai tā bija jautājums vai kas cits?
Jā,Ilma!Es laikam gribēju kautkā sarežģit-gribēju izdrukāt 2 sarakstus-vienu uz kasi un otru uz banku.Tasjau laikam nav iespējams,darīšu tā kā jūs teicāt.Paldies!

Dzidzi 05.04.2008 13:55
351 ziņojums
351 ziņojums
ir iespējams izdrukāt atsevišķu algu sarakstu, bet tad jāveido divi algu saraksti par to mēnesi- vienā pievieno tos, kam izmaksā skaidrā naudā, otrā pievieno darbuniekus, kuriem pārskaita caur banku.
Ja būs vairāki darbinieki, tad tiešām tā var darīt, dēļ viena nav vērts.Paldies, meitenes!

Dzidzi 05.04.2008 14:35
351 ziņojums
351 ziņojums
kāda gan starpība - viens vai vairāki? Atskaitē jau tāpat no visiem algu sarakstiem vienā saiet par vienu taksācijas mēnesi.
Klausiet Cleo (gatavojiet divus sarakstus), ja gribat atsevišķu sarakstu pārskaitījumam uz banku.
Tad varēsiet izmantot opciju "Algu saraksts uz banku" - tas ir turpat, kur "Mazais algu saraksts" un "Avansu saraksts".
Taču es daru tā kā Ilma - paraksta vietā ierakstu "m/u Nr.xxun datums".
Tad varēsiet izmantot opciju "Algu saraksts uz banku" - tas ir turpat, kur "Mazais algu saraksts" un "Avansu saraksts".
Taču es daru tā kā Ilma - paraksta vietā ierakstu "m/u Nr.xxun datums".
Man ir otrādi-viens no 20 uz banku:-/

Dzidzi 05.04.2008 19:18
351 ziņojums
351 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt