Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Zalktis un PPR reģ.žurnāls
Mēģinu Zalktī "rēķinos" vadīt ienākošās pavadzīmes, lai caur "rēķinu sarakstu" drukātu PPR reģistrācijas žurnālu - bet tajā žurnālā neuzrādās ailītes: "piešķirtās atlaides" un "darījuma apraksts (piegāde, iegāde, izsniegšana, saņemšana, pārvietošana)", lai gan pie pavadzīmju ievadīšanas "rēķinos" šīs ailītes tiek aizpildītas. Kā lai dabon normālu reģistrācijas žurnālu atbilstošu MK noteikumiem noformētu?
Atbildes (9)
Par atlaidēm nezinu, bet darījuma apraksts ievadot jāraksta piezīmēs.
там есть графа "наценка/скидка"
Nu nesaprotu.
Es atlaidi ierakstu "rēķinos". Bet, kad skatos "rēķinu sarakstā", tur ir sekojošas ailītes: kārtas nr., datums, dok.nosaukums sērija, numurs, klients, neto, PVN, kopā Ls. Un neparādās tur atlaides ailīte.
Обратитесь к разработчику, он отзывчивый, чесслово! Телефон есть на их сайте.
vajag vērt nevis caur rēķinu sarakstu bet caur atskaitēm - tur ir Preču pavaddokumentu reģ.žurnāls.
Es laikam esmu akla, bet tādu "Preču pavaddokumentu reģ. žurnālu" neredzu savā Zalktī
Tad sanāk, ka man tās atlaides ir jākontē, lai parādītos PPR reģ.žurnālā? Bet rabatus taču drīkst nekontēt...
vai nu jākontē vai neuzrādīt reģ.žurnāla.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture