Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nauda no Eiropas strukturfondiem par izstadi Uz tēmu sarakstu
Nauda no Eiropas strukturfondiem par izstadi
Uzneemums pieteicaas eiropas strukturfondu finanseejumam par izstaades liidzdaliibu, naudu sanems beigaas peec izstaadeem,kad visi reekini buus jau apmaksaati par piedaliishanos izstaadee. LIAA maajas lapaa rakstiits,ka naudas liidzekli, ko plaano sanemt ka finanseeejumu jaatspogulo " 6. vai 8.kontugrupā) konts, kurā tiks iegrāmatots struktūrfondu līdzfinansējums, nākamo periodu ieņēmumi u.tml.).
Esmu izmekleejusies forumos, bet taa arii neatradu,kaa vareetu iegraamatot sho naudu ko plaano sanemt no LIAA .
Saprotu,ka naudu kad sanems vareetu graamatot:
D2620-banka
K81 -ieneemu no ES finanseejuma
Bet kaa paraadiit,kameer nauda veel nav sanemta,jo gala atskaitee ir jaauzrada summa,ko plaano sanemt :
D81 -ieneemumi no ES finaseejuma
K-? -kaadu kontu lai uzraada krediitaa
Atbildes (8)
5190 - K - nākamo periodu ieņēmumi
Sakiet luudzu,kaa buutu pareizaaak graamatot,ja uzneemums sanemto naudu uzreiz noraksta, jo sanems naudu par izstaadeem,kuru noraksta uz ieneemumiem uzreiz:Jo,ja staavees iegraamatots nakamo periodu ieneemumos kaa no taa konta dabuut prom so sanemto naudu:
D8190 - 1000(iegraamatota nauda ko plaano sanemt no ES fondiem)
K5910 -1000 iegraamatota nauda ko plaano sanemt no ES fondiem
Kad apmaksaa naudu:
D2620-banka
K81-ieneemumi no Es fondiem.
Tad iznaak,ka 5190 kontaa (naakamo periodu ieneemumos staav tie 1000.00 LVL...
kad saņem=- tad
D banka
K 59
ziniet iespējams ka jūsu gadījumā vispār nebūs tas konts 5910 (iepriekš sajaucu, nav 5190) varbūt liekat tomēr uz debitoru parādiem. jūs zināt precīzu summu ko saņemsiet?
Naudu var saņemt un var arī nesaņemt!
Es grāmatotu tikai tajā brīdī (ES naudu), kad saņemtu! Sevišķi, ja tas ir viena gada robežās.
Nu,ja Liaa apstiprinaas 100% visus ,tad uzneemums sanems 50% no izstaazhu daliibas izdevumiem.Betkameer gala atskaite nav iesniegta un apstiprinaata 100% nevar zinat vai visu atmaksaas.
Nesaprotu,kaa uzraadiit sho summu,ko iespeejams sanemsim. LIAa maajas lapaa rakstiits,ka naudas liidzekli, ko plaano sanemt ka finanseeejumu jaatspogulo " 6. vai 8.kontugrupā) konts, kurā tiks iegrāmatots struktūrfondu līdzfinansējums, nākamo periodu ieņēmumi u.tml.).
Laikam tomeer jaazvana uz Liaa un jaanoskaidro vai tieshmaa ir jaauzrada summu,ko plaano mums samaksaat, ceru,ka esmu nepareizi sapratusi, jo nevaru saprast,kaa var graamatot summu, ko iespeejams nemaz visu nesanemsim...
Paldies visiem par padomiem!
Paldies liels par padomiem! Piezvaniju uz Liaa un esot gala atskaitee jaanorada tikai konts kuraa plaano iegraamatot summu. Sanemto summu graamato tikai,kad naudinja ir sanemta.
Veiksmiigu visiem dienu!:-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture