Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Budžetniekiem
Vai kāds nevarētu padalīties pieredzē ??
1) Kā Jūs atrisinat jautājumu par sīkiem saimniecskiem izdevumiem ? Man grib iegalvot, ka nekas nosodāms neesot, ja LIELU summu ieskaita hansabankas kartē no Valsts Kases un par darījumiem norēķinas ar karti ???
Vai tas ir pieļaujams valsts iestādēs, jo kā lai savel EKK naudas plūsmai ??
2) Kā tiek atrisināts jautājums par vienas dienas komandējumiem un vadības sēdēm no peripērijām ?? Vai tiešām nepieciešams avansa pieprasījums un avansa norēķins par komandējuma izdevumiem ?? Vai nepietiek ar komandējuma atskaiti un līdz pārskaitīšanai uz kontu man ir saistības darbiniekiem. Paldies.
Atbildes (2)
Arī valsts iestādēm jābūt metodikai.
Pie tam, valsts iestādēm ir veselas grāmatas, kurās aprakstīts ko drīkst un ko nedrīkst!
Avansa pieprasījums ir vajadzīgs vienmēr (uz kāda pamata tad jūs to naudu izsniedzat?)
Komandējuma atskaite vai/un avansu norēķins - atkarīgs no tā, kas noteikts metodikā - vai nu abas vai pietiek ar komandējuma atskaiti. Man noteikts, ka pietiek ar vienu. Kā jums, nezinu.
Man arī nav skaidrs, kurš jums to naudu (izņemot pašus) tajā HB kartē ieskaita!
Andaz.
Ļoti ceru, ka strādā budžeta iestādē.
Protams, paši ieskaitam hansabankā, kur atvērts konts uz iestādes vārdu, bet princips kā tāds, vai tā var, jo šajā jautājumā metodika nepalīdzēs.
Par komandējumiem.... kaut kā jocīgi sanāk darbinieks atrauc uz vienu dienu Rīgā (darba sakarā) - biļete un 50% dienas nauda, attālākam Latvijas rajonam ap Ls 17.00, vai nevar pēc fakta norēķināties parāds darbiniekas K 5812 D 7..., kam vēl vajadzīgs 2381 ???, apmaksa D 5812 K 2621
P.S. Vai nevari lūdzu kādu no grāmatām ietekt ??
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture