Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļa maksāšana jaundibinātam uzņēmumam Uz tēmu sarakstu
Nodokļa maksāšana jaundibinātam uzņēmumam
Janvārī reģistrēju savu uzņēmumu, taču saimnieciskā darbība vēljoprojām nenotiek.... saņ'meu no VID vēstuli, kurā ir teikts, ka neesmu samaksājusi sociālo nodokli un neesmu iesniegusi atskaites....
Lūdzu pastāstiet, kas man būt tagad jādara, kur jāiemaksā tas nodoklis, ja man vēl uzņēmuma konta nav??!!!!
Paldies.
Atbildes (6)
1.jānodod ziņojums par darba ņēmejiem (kods 11) par katru valdes locekļi, kas ir reģistrēts komercreģistrā
2. valdes līgums (bez atlīdzības ), ja neviens nav pieņemts darbā ...
3. tukšas atskaites...
Saki lūdzu, kāds izskatās tas valdes līgums, tas ir kā darba līgums ???
Nē tas ir citāds.Var arī nemaz nebūt līgums var vienkārši dibinātāji pieņemt lēmumu , ka valdes loceklis strādā bez atlīdzības vai arī ar noteiktu atlīdzību.
Bet es brīnos par uzņēmējdarbības sāčējiem kas vispirms nenoskaidro kas un kā un tā pēc iedzīvojas tikai aprēķinātās soda naudās;-)
Sanitace, Jūs taču esiet grāmatvedis;-)
jāiemaksā tas nodoklis, ja man vēl uzņēmuma konta nav??!!!!...
A KĀ tas var būt???? Jūs taču iemaksājat pamatkapitālu? Jums vajadzēja būt pagaidu kontam....:-/
Sanitace
E-pasta adrese
sanita@autonams.lv
Reģistrācijas datums 02.08.2003 00:00
Nodarbošanās Grāmatvedis
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture