Laipni lūdzam jaunajā VGK. Vietne ir atjaunota: ieeja, parole un abonements — tie paši. Kas mainījies

Pārdošana veikalā ar kārtēm

Uz tēmu sarakstu
7789Atbildes: 146
Pirmā ziņa
Jautājums:

1. ja mēs pārdodam preci (1000 ls vērtībā) veikalā ar kreditkarti(VISA) fiziskai personai, mums jāraksta PPR šai personai ? (es domaju,ka nē, bet neesmu pārliecinata)

2.ja mēs pārdodam preci ar Lizingu ,tad ,protams,rakstam PPR .?

3.Un vispār kādos gadijumos mums jāraksta PPR fiziskām personām ?

(es domāju , ka pēc pieprasījuma)

Paldies!

Atbildes 4

TtAtbildes: 2 348
#1
1. В первую очередь, вы должны выбить чек ЕКА, где в качестве оплаты будет значиться kreditkartе.

2. Да.

3. По желанию вашему и клиента.
7789Atbildes: 146
#2
Attiecībā uz 1.jautājumu: da vibili ček , gde v kačestve oplati jest kreditkarte, i ??? PPR mi ne dolzni vipisivat ? Vopros navernoje glupij , no do etogo vse vremja vipisivali , eto menja i sbilo s tolku
TtAtbildes: 2 348
#3
Нет, накладная не обязательна, т.к. согласно правилам 339 п.18.1 в розничной торговле сделка удостоверяется чеком, а он у вас был.
7789Atbildes: 146
#4
Tt , bolšoje spasibo za otveti !!

Vēlaties atbildēt vai pajautāt?

Lasīt forumu var visi. Lai atbildētu vai pajautātu, ieejiet savā kontā.