Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
akts par benzīna izlietojumu/norakstīšanu Uz tēmu sarakstu
akts par benzīna izlietojumu/norakstīšanu
luuuudzu paliidziet!!! kur var atrast kadu paragu aktam par benzīna izlietojumu/norakstīšanu!!!!! luudzu esmu izmisuma!!:-(
Atbildes (16)
Бензин по акту не присывается, он списивается согласно "ceļazīme". Не говоря о нормах, которые утверждаются отдельным распоряжением.
ja, bet mums jauta lai mes uztaisam ari aktu par izlietosanu!!!!
http://www.***censored***/lv/gramatveziem/veidlapas_15
Ну кто спрашивает, пусть и объясняет, что это такое и даёт образец.
Nu i problēma!
Atver Exceli un uztaisa tabulu!
Auto nosaukums, numurs, degvielas atlikums, saņemts, izlietots, atlikums!
Ja gribas smalkāk - norāda degvielas patēriņa normas, šoferi...
Nu galīgi izlaidušies.
А что значит распустились? Если у них есть маршрутные, на основании которых это топливо списывается, то на кой же ещё какие-то акты строчить? Или не исполнение тупых требований это распущенностью называется?
А что значит распустились? - Tas nozīmē to, ka pat vienkāršu atskaiti Excelī nevar paši izdomāt.
Man ir šāda atskaite un es pēc tās salīdzinu saņemto, izlietoto degvielu. Ja ir viena maršruta lapa, tad jau nav problēma, bet, ja ir kādas 10 mašīnas?
Да хоть сто, если на каждую машину уже он списан по маршрутному листу, который вадитайс утверждает? Ну если больше заняться нечем, то можно и на один раз утверждённое списание ещё одной бумажкой утвердить.
Я тоже не вижу смысла макулатуру плодить. Вполне достаточно путевых.
По ссылке, что дала Aigaskabe, есть копсавилкумс по использованию топлива. Я что-то вроде тоже сделала в программе, он печатается на основе путевых и в нём отражается degvielas stāvoklis: darba dienas sākumā, uzpilde, patēriņš l/100km, faktiskais patēriņš, darba dienas beigās.
Man ir labi - man JUMIS tādu kopasavilkumu uztaisa!
darba dienas sākumā, uzpilde, patēriņš l/100km, faktiskais patēriņš, darba dienas beigās.
у меня все это в маршрутном листе.
Ну даже если всё это есть в путёвках, важен свод, да ещё по разным видам топлива, если есть бензин, дизтопливо и т.д. сколько в месяц по чекам топлива закуплено, сколько израсходовано, сколько осталось.
У меня в путёвках этих реквизитов нет - они расчётные, в путёвке только км, uzpilde, patēriņš l/100km(из справочника, но может меняться).
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture