По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

uzņēmuma likvidācija Uz tēmu sarakstu

uzņēmuma likvidācija
Labdien! Ja 31. oktobrii uzsaakta SIA likvidacija un beigu sakuma bilance uztaisiita uz novembra begaam, ko dara taalaak ar atlikumiem. Ko dara ar pamatkapitaalu, kas ir iemaksaats un ar dalju kas nav iemaksaata.|?
Repate
Repate 03.03.2008 15:45
44 ziņojumi

Atbildes (5)

Likvidators visu pateiks, kas nepieciešams.

Kad tiksiet galā ar kreditoriem un debitoriem, un, ja vēl kas būs atlicis, sadalīsiet brālīgi starp dibinātājiem.
Andaz
Andaz 03.03.2008 15:49
27897 ziņojumi
Ko dara ar pamatkapitaalu, kas ir iemaksaats un ar dalju kas nav iemaksaata

šo gan nesapratu? Vai tad pagājušajā gadā dibinājāties? vai arī jālikvidējas tāpēc, ka nav PK apmakāts?
Andaz
Andaz 03.03.2008 15:50
27897 ziņojumi
likvidators ir dumjaaks par mani un neko pateikt nevar.:( Firma nostraadaaja pus gadu un logjiski, ka nepaspeeja apmaksaat visu regjistreeto pamatkapitaalu. Es zinu ka uz likvidaaciju attiecas tas pats gada paarskatu likums, bet kuraa briidii iestaajas beigu bilance, cik starpbilances var buut. Kreditors ir pats iipasnieks, nodoklju paraadu nav, peljnjas arii nav.
Repate
Repate 03.03.2008 15:54
44 ziņojumi
Tad mainiet likvidatoru! No sirds iesaku, citādi netiksiet galā. Tas nav nekāds joks.

Jāpublicējas LV, jāsakārto visa dokumentācija Valsts arhīvam nodošanai.

Ja pameklēsiet meklētājā atradīsiet informāciju par uzdoto jautājumu. Vairākkārt esmu atbildējusi.
Andaz
Andaz 03.03.2008 16:01
27897 ziņojumi
Īstenībā - nav loģiski, ka nav apmaksāts PK.
Andaz
Andaz 03.03.2008 16:01
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.