По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

galu savilkšana ar lieliem debitoriem Uz tēmu sarakstu

galu savilkšana ar lieliem debitoriem
Labdien.

Savā jaunajā darba vietā saskatos ar tādu problēmu, ka debitoru parāsi ar dažiem liliem klijentiem būtiski atšķirās un savilkt galus - par ko tas, praktiski nav iespējams. Izrakstīto rēķinu, kredītrēķinu parādi velkās jau no 2005.gada . Debitoru izdrukas par to ko viņi ir maksājuši un cik viņi ir mums parādā īpašu skaidrību situācijā neievēsa. Vienīgais, kas man tagd nāk prātā ir saslēgt pēc iespējas visus rēķinus ar kredītrēķiniem (vismaz pa 2005-2006.g.), bet jautājums: kā to pareizi, pec likuma noformēt un ko darīt ar atlikumu kas tomēr paliks, ka viņu parāds. Palīdziet man lūdzu, citādi man galva drīz pārsprāgs (jau mēnesi ar to ņemos) .
Lollita
Lollita 20.02.2008 13:39
2 ziņojumi

Atbildes (2)

Mums arī bija tāda problēma, bet izmantojām hansabankas pakalpojumu(Telehansa)par maksu. Sadrukāju izrakstītos dokumentus un salīdzināju. Ja kas nepatika, ar pirkstu vilku līdzi un pierādīju. Sākumā atķeksēju tos rēķinus, kuri bija uzrādīti maksājumu mērķos, tad pārējos. Nebija tik traki. Bet iesaku painteresēties par to Telehansu. Viņi mums iedeva pieeju izdrukām pat no 1999.gada(kad sākām darbību). Tur ir labas atlases iespējas programmā.
Lo2002
Lo2002 20.02.2008 14:25
174 ziņojumi
Paldies, bet ar telehansu nekas nesanāks... laikām nāksies taisīt visdetalizētako izdruku un atstiept "raskladušku" uz darbu
Lollita
Lollita 20.02.2008 16:09
2 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.