Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Zeme
Labdien!
Sakiet lūdzu uzņēmums nopirka zemi no privatpersonas, kur un ka man tā ir jāregistre (VID). Ka ar PVN?
Ieprieksh paldies
Atbildes (18)
Ka ar PVN? - никак, земля у нас необлагамая ПВН.
Un VID arī nav jārēģistrē, bet uz pašvaldību gan jāpaziņo.
Liels paldies. sakiet a ka to zinot. Nekad ieprieksh neesmu saskarusies ar Zemem.
Обратитесь в самоуправление, на территории которого эта земля находится, и там Вам подскажут, что и в каком виде предоставить.
kur un ka man tā ir jāregistre
IZZIŅA–personīgā īpašuma (mantas) pārdošanas apliecinājums no fiz. personas ir saņēmta?
1.zemesgrāmatā
2. Rīgā ?
http://www.riga.lv/LV/Channels/Riga_Municipality/Executive_authority/Departamenti/FinansuDep/pip/default.htm
Man ir tikai pirkuma ligums un zemesgramata. Tie ir Ādži.
IZZIŅA–personīgā īpašuma (mantas) pārdošanas apliecinājums no fiz. personas ir saņēmta?
а на кой она самоуправлению нужна то?
Sanital, вот с этими документами и идите в самоуправление Адажи, там вас и учтут:-)
Ādaži ?
tad ar zemesgrāmatas apliecību, īpašnieka dokumentiem, zemes robežu plānu un pieteikumu Ādažu pašvaldībā
Saskaņā ar likuma “Par nekustamā īpašuma nodokli” 7.pantaotro daļu, Ministru kabineta 20.06.2006. noteikumu Nr.495 “Likuma “Par nekustamā īpašuma nodokli” normu piemērošanas kārtība” 44.punktuar šo piesakos pašvaldībā kā nekustamā īpašuma nodokļa maksātājs un sniedzu šādu informāciju par nekustamo īpašumu:
1. Nekustamā īpašuma vai kadastra objekta adrese ...
pieteikuma forma ir pašvaldība
самоуправлению нужна не нужна, для - покупателя...
Ну так и объясните толком покупателю, на кой она вообще нужна, а не строчите пулемётчицей. Человек спрашивает где зарегистрировать эту землю.
zeme ar mežu ?
http://www.***censored***/dati/_gramatveziem/veidlapas/03_IIN/06_MK_not_793_not_2_pielikums.xls
Apliecinu, ka zemāk minētie izstrādājumi (lieta) vai augošs mežs izciršanai un tajā iegūtie kokmateriāli ir mans personīgais īpašums un mežs ir manā īpašumā vairāk nekā 36 mēnešus un to pārdošana nav saistīta ar manu komercdarbību (saimniecisko darbību). Esmu informēts(-a), ka par nereģistrētas komercdarbības (saimnieciskās darbības) veikšanu iestājas administratīvā atbildība saskaņā ar Latvijas administratīvo pārkāpumu kodeksa 166.2 pantu.
Да с чего Вы взяли, что они с лесом это купили?
Ну блин, звучит прям, как Сибирь!
Ох, "сколько нам открытий чудных готовит просвещения дух"
Jā kā parasti brīnos par šeit forumā neordināru būtni Tatjanu77:-)
Tatjana77, ja nav noslēpums ko Jūs dariet citā laikā ja neievietojiet šeit norādes uz jautājumiem?
Bieži brīnos par Jums.Liekasreizēm Jūs tā sajauciet jautājuma uzdevējam galvu ka viņš vairs nesaprot ne rīta ne vakara.Betir bijušas reizes kad esat man lieti palīdzējusi:-) Nu dīvaina būtne.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture