По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Vopros po učetu materialov Uz tēmu sarakstu

Vopros po učetu materialov
Dobrij denj , kollegi!!!!mozno li v bugalterskoj programme ucitivatj stroitelnije materiali i tovari(u nas optovaja torgovlja)po peridiceskomu metodu inventarizaciji, esli paralelno budet vestisj fakticeskij ucet materialov na sklade?Delo v tom, cto mi v osnovnom prodajem materiali klientam, kotorim stroim objekti, i fakticeskih zapasov ocenjmalo, prishodit neprerivnij oborot tovara.V proslom godu ucitivala po neprerivnomu metodu, no eto ocenj trudojemko.Vrodebi , esli estj opt, to nuzen neprerivnij metod?ili mozno pomenjatj, obgovoriv v metodike.ProgrammaZalktis(poka).Ocenite, pozaluista, situaciju!!!!
Laiza
Laiza 06.02.2008 11:15
197 ziņojumi

Atbildes (4)

i ešjo u nas proizvodstvo(zestjanije detali), vot eto tocno ucitivaju po neprerivnomu metodu, t.k nužni proizvodstvennije akti.Periodiceskijmetod tut ne goditsja, vedj tak?Ili dolzen bitj strogij kontrolj imenno v masterskoj:skolko materiala uhodit na izgotovlenije detali, i drugie zatrati?No etogo, nikto, k sozaleniju, ne delaet.
Laiza
Laiza 06.02.2008 11:19
197 ziņojumi
---u nas optovaja torgovlja

---mi v osnovnom prodajem materiali klientam, kotorim stroim objekti

Не понятно - оптовая торговля или использование материалов при строительстве.
Logram
Logram 06.02.2008 12:28
6070 ziņojumi
Logram, da, ja ne tak virazilasj.Ispolzovanijematerialov pri stroitelstve i remontu.I mi vipisivaem nakladnije na izrashodovannije materiali .
Laiza
Laiza 06.02.2008 12:54
197 ziņojumi
А зачем накладные выписываете?

Если используются материалы при выполнении работ, то материалы списываются на основании акта выполненных работ.
Logram
Logram 06.02.2008 13:07
6070 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.