Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
ikmēneša atskaites
Varbūt kāds var nosaukt grāmatvedības atskaites, kuras ir jānodod ikmēnesi?
Es vēl tikko mācos par grāmatvedi, bet nākammenes būs to visu jātaisa, jo grāmatvede aizgāja:-/
Atbildes (26)
viss atkarīgs cik liels uzņēmums, katru mēnesi - VSAOI atskaites, PVN, labāk redzēt iesniegšanas periodus-
vid.gov.lv mājas lapā, tur ir norādīts kādas atskaites, kādos datumos.
pašķirstiet atskaišu vākus un visu atradīsiet , mēs jau nezinam kas jūs esat. SIA, IK IU vai vēl kas cits
Pārskatu un deklarāciju iesniegšanas un nodokļu nomaksas termiņi
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=11&id=623&hl=1
tas is SIA. nodarbijas ar celtniecību. Jepriekšējās grāmatvedes atskaites es skatījos, bet tur is tāds bardaks, ka pat pa mēnešiem nevar neko sakārtot:-( tāpēc arī jautāju, kādus dokumentus man ir jāaizpilda un jānodot:-S
ja es pareizi saprotu, tātad man ir janodod VID deklarācijas par IIN, UIN, PVN un VSAOI. nu un deklarāciju par skaidrā nauda veiktajiem darījumiem, ja tie >3000.00Ls. Pareizi?
VSAOI atskaites-obligāti, PVN atskaites- ja Jūs esat PVN maksātāji.
1 reizi ceturksnī- par izmantotām kvīšu grāmatiņām( ja tādas izmantojiet)
1 reizi ceturksnī par izmantotām Stingrās uzskaites pavadzīmju nummuriem (ja izmantojiet)
VSAO atskaite ir kopā ar IIN.
UIN nodod tikai pie gada atskaites.
Jā. Līdz 1.februārīm Jums jāiesniedz Darba devēja paziņojumu par IIN par 2007 gadu!
mapē atradu darba devēja paziņojumu par algas nodokli par 2007 gadu. bet nav ne parakstīts, ne kādu VID atzīmju....tatad tas ir gatavs, tikai nenodots, vai kā?
tātad izņemot to, man vēl ir jāaizpilda VSAOI atskaiti un Pvn?
PVN ja esat PVN maksātāji, VSAOI obligāti, ziņas par darba ņēmējiem (ja ir bijusi kustība pēdējā mēnesī)
Vispār jau šo jautājumu vajadzētu uzdot tam vadītājam, kurš Jūs pieņēma darbā par grāmatvedi, tādas ir manas domas, kuras var nesakrist ar citu foruma dalībnieku domām.
Nu redzu ka Jūs arī neesiet nekāda grāmatvede, labāk paņemiet kādu konsultantu;-) Tā Jūs galā netiksiet ar'šādiem jautājumiem.
Ilma
Pacietību! Vēl viss priekšā.
Drīz jau varēsiet šeit gada pārskatus i-netā gatavot - būs vesela rinda "galveno grāmatvežu", kuri būs kaut ko dzirdējuši, ka it kā esot tāds gada pārskats, bet kā to "dabūt gatavu" - tāds būs jautājums.
Paldies visiem, kas palidzēja, bet tiem Aivars007 - varbūt tu uzreiz ir piedzimis kā grāmatvedis?:-O es vēl tikai mācos, bet nu ja man ir kaut kas jāizdara, es labāk uzzināšu, vai es taisos darīt pareizi, nevis skriet pie kāda grāmatveža, lai viņš to izdarītu
Mēs visi esam cilvēki, viens otram ir jāpalīdz!
...un praksē apgūt jaunās zināšanas is labāk, nekā teorētiski!
Aivars007, nevajag uzbrukt virsū nevainīgajām
Viņa nemaz neuzdodas par grāmatvedi !!!!!
Grāmatvede ir prom !!! Un citiem šobrīd jātiek galā saviem spēkiem, lai neko nenokavēt !!!
Tāpēc arī cilvēks palūdza mums palīdzību
Bestja
E-pasta adrese
bestja@one.lv
Reģistrācijas datums 08.07.2005 17:08
Nodarbošanās Cits
Tēmu skaits forumā 1
Ziņojumu skaits forumā 4
Pēdēja apmeklējuma laiks 23.01.2008 13:41
ну надо же с чего то начинать;-)
Nun ja nav grāmatvede tad cita lieta. Bet ja ir grāmatvede varbūt māk visu sataisīt tikai nezina termiņus8-)
Nu ja un ir jau arī VID mājaslapa kur visu var izlasīt.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture