По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

Par PVN Uz tēmu sarakstu

Par PVN
Labdien! Vai varētu man apskaidrot sekojošu lietu. Šodien kontrolējot apmaksas no bankas pamanu divus rēķinus, kuri apmaksāti decembrī, bet rēķini līdz grāmatvedībai nav nonākuši. Līdz ar to nav ielikti PVN deklarācijā par decembri. Vai var šos rēķinus ielikt priekšnodoklī janvārī, kad viņus dabūšu, neskatoties uz to, ka apmaksa notikusi decembrī. Un kā ir, vai tā ir mana vaina, ka tikai šodien to pamanīju? Muļķīgi, bet kā tagad pareizi jādara, jāprecizē decembra PVN vai var atstāt uz janvāri?
Iluta2
Iluta2 16.01.2008 14:54
51 ziņojums

Atbildes (25)

Ничего нельзя придумать. Нужно отражать реальную картину состояния фирмы. Раз закончили год с убытками, то так и показывайте в годовом отчете.
Albina
Albina 16.01.2008 16:21
64875 ziņojumi
Pārlūkojiet citus posteņus varbūt tur kas aiziet uz ieņēmumiem. Piem. krājumi.
Ilma
Ilma 16.01.2008 16:25
30495 ziņojumi
nepietiek! :'(
Iluta2
Iluta2 16.01.2008 16:26
51 ziņojums
Un ja es pārgrāmatotu daļu no saņemtā avansa? Darbs padarīts daļēji. Bet akta nav. Vai nevar tādā veidā palielināt ieņēmumus, līdz ar to varētu tos rēķinus droši laist izdevumos un gadu izdotos beigt ar peļņu. Kā tāds variants?
Iluta2
Iluta2 16.01.2008 17:25
51 ziņojums
А у вас, случайно, эти расходы не связаны с полученными авансами?
Solik
Solik 16.01.2008 22:22
4622 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.