По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

automašīna nodegusi Uz tēmu sarakstu

automašīna nodegusi
Jautājums, decembrī pilnībā nodega automašīna (firmas pamatlīdzeklis). Kā pareizi rīkoties grāmatvediski. It kā vajadzētu norakstīt, tikai uz kāda pamata, vai der policijas papīri, kuri vēl pat šodien nav atdoti, bet stāv kaut kur policijā, jānoraksta laikam ar decembra atlikušo vērtību pamatojoties uz policijas papīriem, bet ko darīt, ja līdz gada pārskata sastādīšanas brīdim papīrus vēl nevarēs sadabūt, zinot mūsu policiju. Varu vienkārši norakstīt tā pat?
Indzina80
Indzina80 15.01.2008 12:29
86 ziņojumi

Atbildes (4)

Vienmēr viens eksemplārs ir cietušiem uz rokas! Nevajag visur vainot policiju, meklējiet paši savējo.
Andaz
Andaz 15.01.2008 14:07
27897 ziņojumi
ak vai dieniņ, es taču nevainoju policiju, es tikai pajautāju vai uz tāda papīra pamata, tad var norakstī, vēl neesmu to papīru dzīvē redzējusi, tādēļ nezinu kas ir tas, kas ir policija, un nevajag uzreiz tā uzvilkties.
Indzina80
Indzina80 15.01.2008 15:30
86 ziņojumi
Es neuzvelkos, es saku, ka jāmeklē pie pašiem. Jo policija uzraksta aktu, protokolu un vienu eks.vienmēr atdod cietušai pusei. Pēc tam, ja ir krimināls, tad atsūta vēstuli krimināllietas ierosināšanu.

Lai cilvēks, kas piedalījās sarunās ar policiju, pameklē, varbūt uztarukumā kaut kur nobāzis, kā nenozīmīgu papīru (kas ar vadību bieži gadās)
Andaz
Andaz 15.01.2008 15:51
27897 ziņojumi
Paldies!!!;-)
Indzina80
Indzina80 15.01.2008 16:47
86 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.