Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Jautājums grāmatvežiem, kas strādā ar Tilde Jumis Uz tēmu sarakstu

Cipa5 14.01.2008 09:36
222 ziņojumi
222 ziņojumi
Atbildes (8)
Ieņēmumus - caur grāmatojumiem.
Līzingam - cik saprotu - pirmā iemaksā no uzņēmums (fiziskās personas), pēc tam no līzinga kompānijas, vai tā?
Var apmaksu piesaistīt arī pa dažādiem partneriem.
Līzingam - cik saprotu - pirmā iemaksā no uzņēmums (fiziskās personas), pēc tam no līzinga kompānijas, vai tā?
Var apmaksu piesaistīt arī pa dažādiem partneriem.
Jā, līzinga pirmā iemaksa uz vietas veikala kasē, atlikušo summu ieskaita līzinga kompānija. Es līdz šim grāmatoju ieņēmumus caur kases ieņēmumu orderi, kur bija sadalīts parastie ieņēmumi , līznga iemaksas, bet tagad gribu pamainīt, lai būtu viss vienā summā, bet tad nezinu kā ielikt apmaksas.
Paldies Jums Anda
ciepaija@inbox.lv
Paldies Jums Anda
ciepaija@inbox.lv

Cipa5 14.01.2008 10:02
222 ziņojumi
222 ziņojumi
Cipa5
Es līdz šim grāmatoju ieņēmumus caur kases ieņēmumu orderi, kur bija sadalīts parastie ieņēmumi , līznga iemaksas.
Kā Jūs to dabujāt gatavu,partneros ierakstot darbinieku, kurš nodod naudu,līzinga rēķinu nevar piesaistīt???Vai es kļudos???:-O
Es līdz šim grāmatoju ieņēmumus caur kases ieņēmumu orderi, kur bija sadalīts parastie ieņēmumi , līznga iemaksas.
Kā Jūs to dabujāt gatavu,partneros ierakstot darbinieku, kurš nodod naudu,līzinga rēķinu nevar piesaistīt???Vai es kļudos???:-O
Partneros norādu līzingu, bet darbinieka uzvārdu norādu - kur prasās darbinieks/aģents

Cipa5 14.01.2008 14:12
222 ziņojumi
222 ziņojumi
Andaz
Var arī citu partneri piesaistīt
Andaz, varētu man arī lūdzu atsūtīt kā to drīt.
Piem.ieņ.ord.D2610 K2670 (real.EKA);K2319(insrv.pirmā iemaksa) Viss vienā orderī kur partners veikala darbinieks,kas nodod naudu.Varto dabūt gatavu??
Var arī citu partneri piesaistīt
Andaz, varētu man arī lūdzu atsūtīt kā to drīt.
Piem.ieņ.ord.D2610 K2670 (real.EKA);K2319(insrv.pirmā iemaksa) Viss vienā orderī kur partners veikala darbinieks,kas nodod naudu.Varto dabūt gatavu??

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt