Jfl, хотелось бы знать Ваше мнение по поводу atsevišķa papīra dokumenta vietā par kases izdevumu orderi atļauts izmantot attiecīgu spiedogu uz izmaksu saraksta
Хорошо бы поконкретнее, пожалуйста
Kāds saturs varētu būt tam spiedogam ?
Vai obligāti to spiedogu taisīt ?
Vai es arī to spiedogu varu uzreiz datorā uz tā izmaksas saraksta uzzimēt un izdrukāt sarakstu uzreiz ar spiedogu
Vai spiedogs AIZVIETO kases orderi ? Vai to kases orderi vienalga vajag rakstīt ?
Vai nav varianta, kad kases orderi varētu nerakstīt ?
И что Вы думаете об этом:
"Kad avansieris saņem naudu un atskaitas par to, mēs atsevišķā reģistrā to naudu no viņa parāda norakstam vai atmaksājam viņam pārtēriņu.
Kasiere parakstas par naudas summas saņemšanu. Protams ar prātu es saprotu, ka pieliekot klāt algas izmaksas sarakstu, no viņas tā summa it kā noņēmas, bet, jā iedzilināties, kaut kas īsti tomēr tajā kārtībā neštimm....
No kases visa summa aizgājā uz konkrētu fizisko personu un norakstas no 5610 konta konkrētajā algas aprēķinā norādīta alga pēc atskaitījumiem. Bet tieši tai fiziskai personai visa tā summa NEPIENAKAS, viņai vienai visa tā summa nav aprēķināta.
Šito kartību es atzīstu, ja dažādi algas saraksti ar naudu tiek izsniegti no galvēnas kases dažiem cilvēkiem-izmaksātājiem un viņi pēc tam atskaitās par izpildīto darbu-algas izmaksu, tomēr man tas nepatik gadījumos ja vienīgais kasieris to izmaksu veic no galvenās kases."