Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Дрова на фирму
С Наступившим Новым Годом всех!
Любви, Удачи, радости в НГ!
Скажите пожалуйста, если на фирму провести дрова, надо ли нам платить налог на прир.ресурсы и какие доп.отчеты делать? Фирма литейная, дрова идут типа для печки;-)
Atbildes (14)
Ja Jums ir katlu māja vai apkures katls tad mēs vismaz nododam DR atskaites par visādiem tur izmešiem un putekļiem un gāzēm.
Jums pirmāmkārtām jābūt atļaujai izmantot šādu kurināmo! Ja ir, tad balstoties uz atļaujā norādītajām normām arī DRN jāaprēķina!
у нас нету никаких разрешений , значит не буду проводить на фирму

ziemā nosalsiet!
Bet kā Jūs kuriniet? Jums ir autonomā ( pašiem sava) apkure?
А как интересно оформляют дрова для камина, например в ресторанах?
у нас нету ни отопления, ни черта! работает сам директор, фирма бедная, вот и мерзнет бедный один в цеху, вообщем чего там говорить, никто не поверит, подумают шутки шучу:-(
Jā Viksas jautājums interesants;-)
K_l, bet krāsns ir?:-)
В гостиницах часто топят камины, но мне кажется, что это поставщики дров отражают у себя акц.налог, а если фирма, например, покупает в месяц на 5 лат дров, то можно просто списать на расходы.
Viksa, kā to saprast?
это поставщики дров отражают у себя акц.налог
Malku jau vienmēr noraksta uz izdevumiem , jautājums tikai vai tas viss nepiesārņo dabu:-D
ну конечно речь идет о налоге на прир.ресурсы (о.дура!)просто описка получилась. Просто интересно, надо ли конечному потребителю (истопнику) платить налог на прир.ресурсы?
Nu DR nodokli jau tieši maksā tas to malku vai jebko citu kurina.Kuramir kačegarka kā mēs
sakam.Jokaitīga nav malka pati par sevi bet gan sadrgšanas produkti;-)
Jā un jābūt atļaujai izmantot cieto kurināmo.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture