По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Pokupka v ES tovara i vozvrat tovara v ES Uz tēmu sarakstu

Pokupka v ES tovara i vozvrat tovara v ES
Pri pokupke sčitajem PVN revers - načislili v 55. stroke PVN deklaracii

i otnjali v 64.

Vse jasno.

A vot kak bit s PVN , jesli vozvrašajem etot tovar v ES ?
2222
2222 19.12.2007 18:07
836 ziņojumi

Atbildes (2)

http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/vid%20rīkojumi/pvn/pvn_12072005_nr.1414_2%20pielikums.doc
Logram
Logram 19.12.2007 18:45
6070 ziņojumi
Rik..Nr1414

18. Ja preču (pakalpojumu) saņemšana un atlaides saņemšana, pirkuma anulēšana, saņemto preču (pakalpojumu) cenas samazināšana, preču nosūtīšana atpakaļ, samaksātā avansa saņemšana atpakaļ notiek:

18.1. vienā taksācijas periodā, tad:

18.1.2. preču iegādes ES teritorijā darījumos PVN deklarācijas attiecīgajās rindās uzrāda arī koriģēto (samazināto) preču iegādes ES teritorijā vērtību un samaksai budžetā aprēķinātā PVN summu;

18.2. dažādos taksācijas periodos, tad:

18.2.1. preču iegādes ES teritorijā darījumos attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijā uzrāda preču iegādes ES teritorijā vērtību, ievērojot tās samazinājumu, samaksai budžetā aprēķinātā nodokļa summu un priekšnodoklī uzrādāmo PVN (nepieciešamības gadījumā – ar mīnusa zīmi);
Zinaidat
Zinaidat 19.12.2007 19:04
2085 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.