По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Nematerialnije vlozenija ili rashodi buduwih periodov? Uz tēmu sarakstu

Nematerialnije vlozenija ili rashodi buduwih periodov?
Dobrij den*.Mozet bit* kto to stalkivalsja s takoj problemoj?

Firma posilajet svarwika na ucjobu v centrs atestaciji i sertifikaciji v Rige,vo pervih na poviwenije kvalifikaciji,vo vtorih na polucenije sertifikata(evropeiskogo obrazca)srok deistvija kotorogo 2 goda.Zaucjobu svarwik na svojo imja polucil apliecibu,a sertifikat vidan na firmu ,no s ukazanijem i familiji svarwika,tak vot rashodi na poviwenije kvalifikaciji ja otnowu na hozrashodi v etom godu,a rashodi na sertifikat na nematerialnije vlozenija,s nacislenijem iznosa, srokom dva goda,t.e. do polucenija sledujuwego sertifikata?kakoje vawe mnenije?Kollegi govorjat ,cto na rashodi buduwih periodov nado otnesti,tak li? nesovsem s etim soglasni,vawi predlozenija ,spasibo.
Raichka
Raichka 19.12.2007 14:42
1022 ziņojumi

Atbildes (4)

Es sertifikātu liktu uz nākamajiem periodiem. Jo tā nav ne licence, ne preču zīme. Un norakstītu darbības laikā - 2 gados.
Andaz
Andaz 19.12.2007 14:57
27897 ziņojumi
Man arī kvalifikācijas celšanas kursos mācīja, ka šādi sertfikāti jāgrāmato nākamo periodu izdevumosun un jānoraksta darbības laikā.
Poga-5
Poga-5 19.12.2007 15:09
43 ziņojumi
ja toze otnowu na 241.0-buduscih periodov i spisivaju v zavisimosti na skoljko let vidan sertifikat
Oksanka2004
Oksanka2004 19.12.2007 15:44
33 ziņojumi
A JA DUMAJU ,ETO PROCIJE NEMATERIALNIJE VLOZENIJA,v prowlom godu bili sertifikati na auto,pravda srok 5 let,to prisjaznoj skazala na nematerialnije otnesti...vot tak vot,kak bi i tak i etak,v zakonodatelstve v nawem rodnom konkretno po etomu povodu neskazano..
Raichka
Raichka 21.12.2007 15:43
1022 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.