Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pavadzīme un rēķins par vienu pakalpojumu Uz tēmu sarakstu
Pavadzīme un rēķins par vienu pakalpojumu
Situācija sekojoša:
Firma sniedz būvniecības un būvniecības konsultāciju pakalpojumus un šo to izgatavo no koka.
Tika sniegtas konsultācijas būvniecībā un izgatavotas koka sastatnes un par to klientam piestādīts rēķins. Klients rēķinu jau apmaksāja, bet tad pateica, ka tomēr grib, lai par šo pakalpojumu viņam izraksta pavadzīmi. Un šefs izrakstīja par to pašu pakalpojumu arī pavadzīmi ar tām pašām summām. Bet es PVN atskaitē jau esmu ielikusi apmaksāto rēķinu nevis Pavadzīmi. Tagad pavadzīmju atskaitē taču būs jāraksta, ka numurs ir iztērēts, bet PVN deklarācijā ielikts rēķins. Vai man ir jālabo PVN? Vai varbūt rēķins jāanulē? īsti nesaprotu kā man šajā situācijā pareizi rīkoties?
Priecāšos, ja padalīsieties ar padomu.
Atbildes (3)
В куда Вы писали рекинс???? В ПВН отчете сумма стоит, а не номер счета или ППР.
И счет вы могли выписать на предоплату, а ППР- на получение.
Kāda starpība, ko jūs iekļaujat PVN deklarācijā- rēķinu vai PPR. Galvenais lai nav abi. Rēķinu grāmatojat, PPR ne.
Ok, paldies, ka nomierinājāt. Laikam tā problēma nemaz nav problēma
Bet vai gadījumos, kad tiek pārdots kaut kas, mūsu gadījumā koka sastatnes, mēs vispār varam rēķinu piestādīt? Vai nav obligāti PPR?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture