Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
termiņš operatīvajai
Varbūt kāds varētu padalīties pieredzē:
Kādu termiņu parasti prasat, lai uztaisītu operatīvo bilanci?
Strādāju mājās. Man priekšnieks dokumentus ieveda piektdien, bet operatīvo paprasīja vakar? Dokumenti nav maz - it sevišķi pie avansa norēķiniem dokumenti pāri par 200
Atbildes (15)
Так вам виднее, сколько вам времени нужно для того, чтобы обработать все документы и сделать оперативный баланс. Столько времени и просите.
Man šodien paprasīja. Uz 01.novembri- dokumentus arī atveda vakar. Tā arī pateicu, ka man datorā vēl tā visa nav. Operatīvo varēšu uztaisīt ap 12.-uz atskaitēm.:-S
Atbilde - vajadzēja vakar:-( ...
Banka arī uz 15 lpp.
Smagi. Vispār jau 'šefiņiem'liekas, ka viss ir baigi vienkārši- tik sarēķina.
Gluži pē sliņķes arī negribas izskatīties... bet
Banku jau varējāt pamazām gatavot (protams, ja ir internetbanka), priekšnieku izdresēt, lai dokumentus piegādā pa daļām. Tad operatīvo bilanci sataisīt īsākā laikā nebūtu problēma.
Labs i'...sirsniņa apskrējās;-)
Tagad atpakaļ pie darbiņa un novēlu jums visiem jauku darba sparu:-)
Оперативный он и есть оперативный. 15 стр.банка - не много это.
200,00 по авансовому отчету можно для баланса провести двумя проводками, а потом оформить ав.отчеты.
в пятницу доки привез а седня вторник и ничего нет?:-O
Сам баланс можно свести за вечер. А документы обработать - столько, сколько это обычно занимает.
И нечего тут хвастаться, что за полчаса малышей обрабатываете. Работодатели тоже это читают.
За полчаса ничего нельзя сделать. Если документов под 200 штук, то неделя как минимум и то если досуг и настроение будет. Выходные тоже у людей имеются и по дому тоже что-то поделать надо.
Маюнь, а у тех, кто за полчаса, доков гораздо меньше
Man arī banka uz 15 lapām, bet es stundas laikā tieku galā - no ieimportēju Jumī konta izrakstu un viens-divi gatavs! Citreiz stundu pat nevajag!
vajag pieradināt šefu, ka bilance ir smags darbs un vajag vismaz nedēļu, kopš dokumenti ievadīti.
Оперативный баланс - название говорит за себя. Если работа на дому, то это небольшая фирма. и баланс можно слепить быстренько, а потом дооолго приводить доки в порядок. ИМХО.
слепить быстренько - nevajag ierādīt, ka to var izdarīt stundas laikā, kaut arī to var! Pēc tam pašas mokamies! Jāpieradina šefi pie disciplīnas.
Оперативный баланс- у меня обычно то, что шефу хочется видеть;-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture