По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Izdevumu uzskaite biedrībā Uz tēmu sarakstu

Izdevumu uzskaite biedrībā
Labvakar cien. kolēģi!

Visu saprotu par grāmatvedības uzskaiti biedrībās. Nav saprotams kā var rīkoties gudrāk, lai uzskaite būtu patīkama acīm. Priekšnieks nepārtraukti nes čekus par dažādiem izdevumiem, bet naudas ta nav. Vai aizņēmums no biedriem būtu pareizi? Vai arī, ja biedri iegulda savu naudiņu, tad jau viņi nevarēs atgūt to atpakaļ?! Ja kāds mani sapratis, lūdzu izsakiet savas domas! Pateicos jau laikus!
Maichiks
Maichiks 27.11.2007 21:08
19 ziņojumi

Atbildes (6)

Biedrībās ir biedru nauda, ar kuru tad jāsedz un jāplāno savi izdevumi. Meklējiet ziedojumus!
Kirsbauma
Kirsbauma 27.11.2007 21:13
1581 ziņojums
tieši tā es arī saprotu, bet man neviens neprasa nauda ir vai ne... saprotu, ka uzskaite līdzīgi kā budžeta organizācijās, kad nauda ir, tad arī sadala uz kādiem izdevumiem tā ies... bet runa ir par to, ka šefs visu laiku nes čekus, un vēlas lai tie visi tiek atpsoguļoti izdevumos, bet kā????!!! Ja ienākumu nav? Varbūt tagad ir skadirāk kļuvis?
Maichiks
Maichiks 27.11.2007 21:16
19 ziņojumi
Taisiet avansa norēķinu, kad būs nauda atdosiet šefam naudiņu.
Kirsbauma
Kirsbauma 27.11.2007 21:24
1581 ziņojums
nu ta jau ari taisu :)) Bet man janodod parskats, lai pieteiktos sabiedriska labuma statusam, vai viniem neliksies tas aizdomigi??
Maichiks
Maichiks 27.11.2007 21:42
19 ziņojumi
Tā nauda jau nav ziedota sabiedriskam labumam, bet tikai aizdota
Tore
Tore 28.11.2007 10:13
981 ziņojums
Lai biedrība varētu darboties - biedriem jāiemaksā biedru nauda. Tads nu tā - pēc loģikas.
Andaz
Andaz 30.11.2007 15:20
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.