По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

bezvada internets Uz tēmu sarakstu

bezvada internets
Varbūt kāds var palīdzēt! Sakiet lūdzu vēlos iegādāties bezvada internetu, dzīvoju 50 km no Rīgas. Kādu vislabāk un par saprātīgu cenu izvēlēties? Paldies!
Sausene
Sausene 26.11.2007 12:33
820 ziņojumi

Atbildes (6)

А по-моему, есть только 2 вида беспроводного интернета: 1-квартира подключена кабелем к интернет-провайдеру, и интернет-провайдер продает вам wi-fi оборудование

2-wi-fi от LAttelekom, Baltkom и др. телекомуникационных контор. Например, Балтком предлагает маленький модем, который тоже надо купить у них.
Kuzka
Kuzka 26.11.2007 12:40
211 ziņojumi
Cik es esmu meklējusi variantus - vienīgā iespēja Triatel pieslēgums.
Lienebe
Lienebe 26.11.2007 12:57
2527 ziņojumi
Triatel подключает. Медленный, но есть.
Luiza
Luiza 26.11.2007 13:40
7714 ziņojumi
Jums pašai jāpainteresējas, kurš no operatoriem, kas ir jūsu pusē pieejams, šādu pakalpojumu piedāvā.

Mēs varam ieteikt Baltkom, bet izrādīsies, ka Baltkom nemaz pie jums savus pakalpojumus nepiedāvā!
Andaz
Andaz 26.11.2007 13:53
27897 ziņojumi
Vēl jau ir Ibirojs no LMT.Pieslēdzas ar speciālu karti, ko ievieto datorā.Ar šo internetu Jūs varēsiet piekļūt visur kur ir LMT pārklājums.Lattelekom būs pieejams, ja ir parastais telefons.Manir, esmu apmierināts.Bet man pagaidām ir pilsētas, nevis bezvadu.Betjau domāju.....par bezvadu.:-)
Aivareno
Aivareno 26.11.2007 14:10
6641 ziņojums
Tagad jau visi mobilie operatori (Bite, LMT, Tele2, Triatel) un dazhi 'apakshoperatori' (IZZI, ...) piedaavaa interneta pakalpojumus. Pirmaam kaartaam jaarunaa ar to, kaa mobilos sakarus izmantojat
Noktirne
Noktirne 27.11.2007 00:06
103 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.