По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

PVN deklaracija i ES Uz tēmu sarakstu

PVN deklaracija i ES
Prohu pomoch razobratsja kak pravilno zapolnit prilozenie 1 po PVN o tovarah poluchennih iz ES . Poluchena faktura iz Litvi summa ukazana v EUR v nizu nebolhaja pripisochka skalko eto v LTL. Ja prihoduju tovar v LVL konvertiruja EUR, zapolnjaju Prilozenie 1 II> Par precem iz ES 4 stroka v latah, 5- PVN v latah , a vot v 6 stroke prosto postavit summu v LTL, kotoraja ukazana malenkoj pripisochkoj ili konvertirobat lati iz 4 stroki v LTL po kursu na denj vipiski fakturi, esli konvertirovat to summa v LTL nesovpadet s pripisanoj imi na fakture. Ochen prohu pomochi, prosto nado uspet sdat segodnja deklaraciju po PVN. Zaranee blagodarna vsem za otveti.
Strazd
Strazd 15.11.2007 15:05
271 ziņojums

Atbildes (7)

Ja prihoduju tovar v LVL konvertiruja EUR,

Приходуете в той валюте, в которой платить будете.

Литы вам указаны для заполнения ПВН декларации(приложения) в графе - сумма в нац.валюте.
Luiza
Luiza 15.11.2007 15:10
7714 ziņojumi
Для заполнения ПВН декларации литы переводите в латы.
Luiza
Luiza 15.11.2007 15:10
7714 ziņojumi
Luiza menja kakraz i interesuet kakuju summu v litah pokazivt tu kotoruju oni pripisali v nizu ili skonvertirovat uze ukazannie lati v liti po kursu na den vipiski fakturi, potomu chto eti summi ne sovpadajut. Plachu ja v EUR i konvertiruju EUR v LVL etu summu pokazivaju v 4 stroke, a chto v 6 ne znaju kakie liti.
Strazd
Strazd 15.11.2007 15:23
271 ziņojums
Литы те, что в инвойсе, потому, как их и литовская сторона показывать будет.
Solik
Solik 15.11.2007 15:27
4622 ziņojumi
Сумма в литах из инвойса в 6 графе и в 4 графе в латах по курсу БЛ LTL - LVL на дату инвойса
Lulasevi
Lulasevi 15.11.2007 15:30
1481 ziņojums
Lulasevi, tak kak schet vipisan v EUR ja konvertiruju EUR v lati i etu summu stavlju v 4 stroku, inache u menja v registrah iv deklaracii budut raznie summi
Strazd
Strazd 15.11.2007 15:34
271 ziņojums
Я консультировалась в VID, они могут не совпадать
Lulasevi
Lulasevi 15.11.2007 15:37
1481 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.