Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
darba līgumi
Sakarā ar cīņu pret aplokšņu algu
utt.itkā pārbaudēs īpaši pievērsīs uzmanību darba līgumu reģistrācijai.Vai kāds var pateikt kā ir pareizi reģistrēt darba līgumus.Var taču datorā?Vai notekti tikai ar roku, lai nekas nebūtu labojams.
Iepriekš pateicos
Atbildes (8)
У меня проверка смотрела Darba līgumu reģistrācijas žurnāls , я его пишу от руки.
estj specialjnij zurnal v magazinah - on dolzen bitj pronumerovan i prosnurovan,
bila proverka so skanstes - skazali vsje OK
man ir excel failā un ar nav bijušas problēmas
es arī datorā tabuliņu taisu, nepieciešamības gadījumā jebkurā brīdī varu izdrukāt.
Я пишу от руки. В эселе вести вообще не вижу смысла. Таким образом легче распечатать список из программы.
ja Jums programma drukā tādu darba līgumu reģistrācijas žurnālu, tad protams excelī nav jēgas dubulto darbu taisīt, bet ne jau visiem drukā... piemēram Zalktis man drukā tikai darbinieku sarakstu, bet darba līgumu reģistrācijas žurnālu.
законодательство не регулирует способ ведения такого учета.
Ina2205
Этот вопрос надо задавть в разделе "трудовые отношения" : в списке - вторая строчка
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture