Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
pamatlīdzekļi Uz tēmu sarakstu

Iezis 30.10.2007 14:07
3 ziņojumi
3 ziņojumi
Atbildes (8)
Nelīmējat. Galvenais lai grāmatvedības jautājumos kompetenta trešā persona spēj identificēt pārbaudes brīdī katru no jūsu PL.
:))KNAB pārbaudē taču tik konstatēts, ka uz mobīlajiem telefoniem NAV uzlīmēts inventāra Nr.Piļaiju gan, ka tas tikai budžeta iestādēm obligāts. Jāpameklē. Man gan ir salīmētas.Nebija grūti.:)

Otija 30.10.2007 14:12
1772 ziņojumi
1772 ziņojumi
Diemžel arī normatīvos dokumentos , kas attiecas uz budžeta iestādēm, neatradu šādus norādījumus... Varbūt nemāku meklēt:'(

Iezis 30.10.2007 14:23
3 ziņojumi
3 ziņojumi
Tā tik trūka lai es uz sava mobīlā līmētu inv.nr.LOLUn ko KNAB teica uzlīmju sakarā? Taisījās kā sodīt? Vajadzēja paprasīt kur tas rakstīts;-)
Ilma
ziņojumu: 9846 30.10.2007 14:59
Tā tik trūka lai es uz sava mobīlā līmētu inv.nr
Uz sava jau jums nav jālīmā, bet uz tā mobilā, ko jums uzņēmums par saviem līdzekļiem nopircis un iedevis lietošanā, gan ieteicams!
ziņojumu: 9846 30.10.2007 14:59
Tā tik trūka lai es uz sava mobīlā līmētu inv.nr
Uz sava jau jums nav jālīmā, bet uz tā mobilā, ko jums uzņēmums par saviem līdzekļiem nopircis un iedevis lietošanā, gan ieteicams!
Nu par tādu jau es arī domāju ko uzņēmums iedevis.Betnekad mūžā nevienam neesmu tādu uzlīmi redzējusi.Domāju ka firmas direktors krutais džeks tā dīvaini uz mani sāktu lūkoties ja sagribētu viņa darba dotajam telefonam uzlīmi līmēt:-<
Man mobilajam telefonam (uzņēmuma) ir pieķēdēts inventāra numurs - tāds bleķa, ar tādu kā govs ķēdi - lai visi pārbaudītāji varētu to identificēt.
Tas nekas, ka tas bleķis un tā ķēde ir lielāki un smagāki par pašu telefona aparātu, toties jebkuram pārbaudītājam (trešajai, ceturtajai, piektajai un visu pārējo numuru) personai uzreiz viss ir skaidrs.
Tas nekas, ka tas bleķis un tā ķēde ir lielāki un smagāki par pašu telefona aparātu, toties jebkuram pārbaudītājam (trešajai, ceturtajai, piektajai un visu pārējo numuru) personai uzreiz viss ir skaidrs.

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt