Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
atvaļinājuma kompensācija
Lūdzu palīdziet aprēķināt kompensāciju par neizmantoto atvaļinājumu. Darbinieku atlaižam ar 19.10.Pēdējais atvaļinājums bija no š.g. 01.06.-28.06.
Atbildes (28)
Jā, paldies visiem kas mēģināja atbildēt man. Es domāju, ka forumā IESĀCĒJIEM es varētu uzdot jautājumu un man atbildētu bez aizvainojušām replikām, bet nekā...
Arī sadaļā Iesācējiem ir jāuzdod korekti un saprotami jautājumi. Bet iesākumā - jāizlasa likumi.
Посчитайте его рабочие дни с 1 июня по 19 октября. Выходит 101 день.
За каждый день 0,0791 (20/253)
0,0791 Х 101 = 7,9891 = 7,99 иди 8 дней
A, ja nu pa vidu viņam ir kāds neattaisnots kavējums? ko tad ar tām dienām?
Мой пост для Adnegel.
У нее получилось 7, а у меня 8
А у автора нет информации для расчета
Veltījums Andaz!
Šāds uzbrauciens neliecina par koleģialitāti!
VViesturi! Ir Foruma noteikumi, kas jāievēro arī iesācējiem!
Foruma noteikumi
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Palasot šo diskusiju...doma tikai viena...visi ir tik gudri, ka var iesacejus grustit ar apvainojumiem...Jūs taču neko nejēdzat no atvaļinājumiem!!!:-@
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture