По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

DRN ataides grāmatošana Uz tēmu sarakstu

DRN ataides grāmatošana
Lieta sekojoša: Zalais punkts atsūtījis paziņojumu, ka uzņēmuma ir uzkrāta atlaide no 2005.gadalaikam, kura patlaban neparādās virsgrāmatā, bet tā ir jāizlieto līdz gada beigām,savādāk būs jāmaksā atpakaļ valstij. Kā pareizi iegrāmatot šo uzkrāto nodokļa atviegolojumu?
Sellina
Sellina 25.10.2007 15:52
21 ziņojums

Atbildes (4)

Šajāsaitā nevienam laikam nav DRN atlaides, jo arī uz maniem jautājumiem,padalīties pieredžē, kā šo uzkrājumu izlietot, neviens neatsaucās. Es gan veidoju šo uzkrājumu no atlaidēm katru gadu , atkarībā no atlaides lieluma, Kad atlaide bija 80 %, tad šie 20% aiziet uzkrājumos.

grāmatoju D 5728 Nodoklis K 4511 - uzkrājumi
Otija
Otija 25.10.2007 16:26
1772 ziņojumi
Man ir tieši tāda pati problēma kā Sellinai! Galv.grāmatā DRN summa neparādās, nezinu kā tur 2004.gadā tā sagrāmatots (cits grāmatvedis) un tagad nesaprotu kā lai tos dažus latus nogrāmato!! :'(
Torija
Torija 25.10.2007 16:58
340 ziņojumi
Nu jā, ja katru gadu grāmatotu, tad būtu loģiski kā Otija, bet man tāpat kā Torijai šī summa ir atstāta "Mantojumā" no 2004.gada Un šogad tikai atsūtīja LZP paziņojumu par to. Varbūt var to grāmatot uz 819 pie dažādiem ieņēmumiem?
Sellina
Sellina 25.10.2007 19:32
21 ziņojums
Es nezinu vai pie ieņēmumiem, jo tā summa ir jāiztērē, es jau uzrakstīju rīkojumu, tagad jāiet uz veikalu un jānopērk cimdi iepakojuma savācējam par visu uzkrāto summu! Varbūt jāliek viss uz kādu 7.. kontu!!
Torija
Torija 26.10.2007 08:42
340 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.