Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana
Savstarpējie norēķini Tildes Jumis Uz tēmu sarakstu
113 ziņojumi
Atbildes (16)
6767 ziņojumi
113 ziņojumi
174 ziņojumi
6767 ziņojumi
174 ziņojumi
6767 ziņojumi
174 ziņojumi
174 ziņojumi
ziņojumu: 72 24.10.2007 09:55
Vienkārši man audits lūdz izdruku par aprēķiniem, es varu piedāvāt tikai vidējo algu, bet viņiem ir pretenzijas, "ko mēs tagad manuāli rēķināsim, vai ir pareizi"!!!
kam vajag pārbaudīt vai ir pareizi, Jums vai viņiem, lai ņem kalkulatoru un rēķina
6767 ziņojumi
ziņojumu: 72 24.10.2007 09:55
Vienkārši man audits lūdz izdruku par aprēķiniem, es varu piedāvāt tikai vidējo algu, bet viņiem ir pretenzijas, "ko mēs tagad manuāli rēķināsim, vai ir pareizi"!!!
Kāpēc ne? ja jau viņiem nodokļu aprēķina jāpārbauda, tad lai pārrēķina!
Iedodiet metodiku, kurā aprakstīts kā tiek aprēķināta slimības nauda grāmatvedības programmā Tildes JUMIS.
174 ziņojumi
6767 ziņojumi
Kam tad domāta metodika, ko viņi prasa uzrādīt? Lai lasa! Tāpēc arī tā ir sastādīta! Un tur arī ir apraksts, ka'dā veidā slimības, atvaļinājuma naudas rēķina, kā PL nolietojumu!
Ja nemāk lasīt, lai iemācās!
Un, ja viņi kaut ko urkšķ par trešajām personām, kam jāsaprot, tad likumā teikts "GRĀMATVEDĪBAS jautājumos KVALIFICĒTA trešā persona varētu gūt patiesu un skaidru priekšstatu" un nevis kurš katrs, kas atvelkas!
6767 ziņojumi