Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Ligumu slēgšana/ informācijas pieprasīšana Uz tēmu sarakstu
Ligumu slēgšana/ informācijas pieprasīšana
Labdien!
Kādi gadījumi jums ir bijuši praksē vai var līgumslēdzējpusei pie līguma slēgšanas pieprasīt iesniegt personu pases kopijas, kas iesasitītas sadarbības līgumā, tāpat arī pieprasīt visus sadarbības partnerus un klientus. Vai ir kāds likums kur viss augstāk minētais ir atrunāt, kad man kā vienai no līgumslēdzējpusēm ir tiesības visu šo informāciju viņiem neiesniegts.
Paldies!
Atbildes (4)
nU to chto oni trebujut passporta eto OK, no ni v koem sluchae ne dasvajte informaciju o klientah, chtob potom oni ne obraboali etih klientov i eti klienti ne ushli sotrudnichatj s nimi, toze otnositsa i k sadarbibas partneriem.
Znaju mnogie sprashivajut balanss..no eto mozno ponjatj
To es zinu ka nedrīkst dod sadarbības partnerus u.t.t. Bet varbūt ir kāds likuma pants kuru es varētu ierakstīt tajā vietā kur prasa šo info varētu uzrakstīt atbilde netiks sniegta pamatojoties uz likumu / Mk Nr....../ Varbūt kādai ir bijusi līdzīga situācija.
Ir "Fizisko personu datu aizsardzības likums" uz kuru pamatoties.
Manā failu glabātuvē varat atrast pie Valsts Datu inspekcijas
Вы для начала почитайте о чем у вас sadarbība предполагается. Под этим названием всякие чудеса встречаются.
Потом будете законы искать и думать нужна партнерам эта информация или нет.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture