Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Glabašanas noteikumi Uz tēmu sarakstu

Agsveta 25.09.2007 12:32
67 ziņojumi
67 ziņojumi
Atbildes (19)
Spasibo!:-D

Agsveta 25.09.2007 12:36
67 ziņojumi
67 ziņojumi
lietvedības instrukcijas beigās.
13.Grāmatvedības organizācijas dokumentu, attaisnojuma dokumentu, grāmatvedības reģistru glabāšanas noteikumi
13.Grāmatvedības organizācijas dokumentu, attaisnojuma dokumentu, grāmatvedības reģistru glabāšanas noteikumi
Nashla!:-D Cleo, u vas zame4atelnoe xranilishe!!! Spasibo bolshoe!!!

Agsveta 25.09.2007 12:47
67 ziņojumi
67 ziņojumi
Pilnību Cleo tomēr vēl nav sasniegusi - viņas failu glabātuvē joprojām nav Grāmatvedības metodiku izstrādāšanas metodikas....

Pelnījusi, ta pelnījusi... Nav šaubu!
Bet... kurš tad atteiksies no savas medaļas, lai to tagad atdotu Cleo? Kurš?
Bet... kurš tad atteiksies no savas medaļas, lai to tagad atdotu Cleo? Kurš?

Aivars007, JA beidzot visi direktori paši rakstīs ceļazīmes, man būs brīvs brīdis, lai uz 1.aprīli pasniegtu Jums Grāmatvedības metodiku izstrādāšanas kārtību :D, ja nē, tad nu .... nāksies gaidīt ilgi.
Direktori... un rakstīs... ceļazīmes...! Tad jau drīzāk pūcei aste ziedēs... cirvja kātam lapas plauks... vārna ragavās brauks... 
Nesagaidīt man to metodiku taisīšanas metodiku, un neredzēt man to kā savas ausis bez spoguļa palīdzības...

Nesagaidīt man to metodiku taisīšanas metodiku, un neredzēt man to kā savas ausis bez spoguļa palīdzības...

nu nesaki viss...
divi no direktoriem raksta paši, atliek vienīgi uzstāt vēl uz viena direktora un dažiem komercdirektoriem.

1 Vispārīgie noteikumi
1.1 Uzņēmuma grāmatvedība aptver visus uzņēmuma saimnieciskos darījumus, kā arī katru faktu vai notikumu, kas rada pārmaiņas uzņēmuma saimnieciskās darbības stāvoklī. Pat ja uzņēmuma vadītājs apgalvo, ka grāmatvedību kārtot var kaut vai viņš pats pāris vakaros, centieties viņam ieskaidrot, ka grāmatvedība ir jākārto tā, lai grāmatvedības jautājumos kvalificēta trešā persona (parasti jau VID darbinieki) varētu gūt skaidru priekšstatu par uzņēmuma finansiālo stāvokli un tā saimnieciskajiem darījumiem noteiktā laika posmā, kā arī, lai varētu konstatēt katra saimnieciskā darījuma sākumu un izsekot tā norisi, jo citādi gaidāmas lielas “ziepes”.
1.2 Par grāmatvedības kārtošanu uzņēmumā ir atbildīgs tā vadītājs pat tad, kad visu vainu viņš grib uzvelt grāmatvedim. Viņš taču pats izvēlējās Jūs par grāmatvedi.
1.1 Uzņēmuma grāmatvedība aptver visus uzņēmuma saimnieciskos darījumus, kā arī katru faktu vai notikumu, kas rada pārmaiņas uzņēmuma saimnieciskās darbības stāvoklī. Pat ja uzņēmuma vadītājs apgalvo, ka grāmatvedību kārtot var kaut vai viņš pats pāris vakaros, centieties viņam ieskaidrot, ka grāmatvedība ir jākārto tā, lai grāmatvedības jautājumos kvalificēta trešā persona (parasti jau VID darbinieki) varētu gūt skaidru priekšstatu par uzņēmuma finansiālo stāvokli un tā saimnieciskajiem darījumiem noteiktā laika posmā, kā arī, lai varētu konstatēt katra saimnieciskā darījuma sākumu un izsekot tā norisi, jo citādi gaidāmas lielas “ziepes”.
1.2 Par grāmatvedības kārtošanu uzņēmumā ir atbildīgs tā vadītājs pat tad, kad visu vainu viņš grib uzvelt grāmatvedim. Viņš taču pats izvēlējās Jūs par grāmatvedi.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt