По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Postavka akciznih tovarov na suda. Uz tēmu sarakstu

Postavka akciznih tovarov na suda.
Pomogite, u menja 4 voprosa:

1. Posle zagruzki tovara na akciznom skalde dlja prodazhi na sudno estj li ogranichenija - v kakoj srok mashina dolzhna razgruzitjsja na sudne?

2. Kakie soprovoditeljnie dokumenti dolzhni bitj pri perevozke tovara s akciznogo sklada na sudno?

3. Kuda, v kakoj srok i kakie dok-ti (posle otgruzki na sudno ) dolzhna predostavitj firma?

4. Kakie razlichija v visheperechislennih procedurah esli sledujuschij port zahoda sudna - ES, i esli Trešie Valsti.

Spasibo zaranee...
Skroba
Skroba 23.09.2007 20:09
161 ziņojums

Atbildes (3)

2. PPR

3. Na nakladnoj v portu stavjat kakie-to pe4ati: 1 - chto prinjali tovar, potom - chto zagruzili na sudno.

4. Esli sudno zahodit v ES, to bez PVNa, esli firma-pokupatelj iz stran ES, a esli sudno zahodit v tretji strani - to s PVNom nado prodavatj.

Po-moemu tak bilo, esli ne oshibajusj.

Zvonila v akciznoe upravlenie v na4ale etogo goda, tam mne objasnjali, a sejchas uzhe s akcizom ne rabotaju, poetomu zabilosj...

Mozhet menja popravjat
Xxxkoletta
Xxxkoletta 23.09.2007 23:49
977 ziņojumi
Кроме ППР обязательный докумет при передвижении с акцизного склада ААD.Подробнее здесь:

http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/akcīzes%20nodoklis/an_30032004_nr.215.doc
Bastet
Bastet 24.09.2007 08:13
3728 ziņojumi
Vsem ogromnoe spasibo!
Skroba
Skroba 24.09.2007 08:57
161 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.