Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
HELP !!! тематич.проверка.
Помогите,пожалуйста! Срочно нужны 1) grāmatvedības informācijas datorsistēmu drošības noteikumus
2)Gramatved.datu aizsardzības obligātās tehnisk.unorganizatoriskās prasības uzņēnumā
Где их можно найти? Надеюсь на Вас ОЧЕНЬ.
Atbildes (31)
paņemat par pamatu MK noteikumus N 106 no 21.03.2000 gada
http://www.vgk.lv/lv/webftp/?dir=PUBLIC/Valsts%20Datu%20inspekcija
Manā failu glabātuvē šo to var atrast no MK noteikumiem un uztaisīt priekš sevis ko vajag.
Atvainojos, ANDA, bet uz Jūsu norādīto saitu, nekas neveras vaļā
Tad ieejiet bez saites. Varbūt neesat vgk+ abonents?
Esmu, un, paldies - tiku. man tikai nav skaidrības, ko ar tā veidlapām iesākt
Informācijas sistēmu drošības noteikumi (zaudējis spēku) Nr.106 no 21.03.2000
Tās ir Valsts Datu inspekcijas noteiktās veidlapas. Jāizlasa arī likums par datu aizsardzību. To laikam neesmu ielikusi.
Ir gan. un to var izmantot, lai sastādītu ")Gramatved.datu aizsardzības obligātās tehnisk.unorganizatoriskās prasības uzņēnumā "
Atvainojos par nezināšanu - tam OBLIGĀTI jābūt uzņēmumā, vai kaut kur jāiesniedz??????
Vai tad to tagd VID sāk prasīt? Pirms pāris mēnešiem neko tādu vēl neprasīja:-O
"Fizisko personu datu aizsardzības likums" paredz daudz ko! Un nu VIDs sāk iekasēt sodu par to, ka tas nav ievērots!
1) grāmatvedības informācijas datorsistēmu drošības noteikumus -> я нашла у Cleo в хранилище!
Nē trūkst vārdu. Te jau grāmatveža tiešajam darbam grāmatvedības uzskaitei laika paliek arvien mazāk, jākļūst par rakstnieku un vēl nespēj izsekot līdzi kas atkal VID ienācis prātā ko prasīt.Lūk īsta uzņēmējdarbības atbalstīšana.:-@
Izlasīju un esmu šokā.....Es taču to visu tehnoloģisko precesu nemaz būtūbā nesaprotu!!!!
Es arī izlasīju pie Cleo un domāju ka VID pārbaudītāji ne tik neko nesaprot. Kā jau teicu parasti lasa tikai virsrakstus un velk ķeksīšus.Bet lūk atkal ko jaunu izdomājuši lai varētu kādu sodiņu uzlikt. Bet vispār es Cleo apbrīnoju un skatos ar baltu skaudību. Cik cilvēks ir enerģisks izdomāt un sarakstīt visus tos nolikumus. Un priekš kam tie lielākoties vajadzīgi.Nu nav ko darīt tiem mūsu VID.Pielielajiem shēmotājiem netiek klāt atnāk uz maziņu SIA un lūk nav instrukcijas lūdzu sodiņu 150 latiņu atnāk otreiz nav atkal kas ierakstīts atkl sodiņu 150 latinu.Betkur miljoni grozās un pazūd tur nekā.>:-0
Мне надо к заврашнему дню все это приготовить.Они у нас уже были. Честно признались,что сами мало что в этой области понимают.Это сорее формальность,но она должна быть.Я ,наверное нервничаю,и не могу найти у Cleo ЭТО.
Nu ja, pie metodikām jau ir, tikai tā ir izstrādāta konkrēti programmai Zalktis un saistībā ar konkrētu firmu. Tātad - tagad nakts darbiņš - pakārtot to nolikumu savai firmai.:))Es te ar savu IT firmu aprunājos - teica , ka tāda nolikuma un politikas izstrādāšana milzu naudu maksājot:))))
Vai tad internetā nav katrai programmai apraksts. Nokopējiet to uzlieciet virsrakstu pareizo un ķeksītis būs.Kas tad tur ko pētīs.Ka tik virsraksts.

а вы хотели чтоб Клео написала для вашей????????????????????????????
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture