Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Automašīnas pirkšanas dokumenti
Labdien!
Uzrakstīt lūdzu kā Jums ir bījuši gadījumi ja firma pērk automašīnu no Igaunijā dzīvojošas privātpersonas. Kādi dokumenti ir nepieciešami lai to pilnībā varētu iegrāmatot grāmatvedībā kā PL. Kādi dokumenti ir jāiesniedz VID?
Paldies!
Atbildes (8)
У Ланушки в хранилище набор документов.
Meklēšana virs krēsla>lietota automašīna>un ķeksītis forumā un atradīsies vesels tēmu klāsts.Un visās gandrīz atbildes uz Jūsu jautātājumu.
Es jau caur meklētāju pārlasiju visas tēmas kādas viena bija iespējams atrast. Bet par dokumentiem nekas konkrēts netik nekur minēts.
Iepirkuma akts un Izziņa par personīgā īpašuma pārdošanu;-)
To es saprotu ka vajag pirkuma līgumu, izziņu kad pārdot to mašīnu un VID iesniegt paziņojumu par neapliekamo summu. Tas it kā viss ir saprotam, bet šī mašīna ir reģistrēta Igaunijā un pērk no Igaunijas pilsoņa (privātpersonas) mani interesētu kādi dokumenti ir jāiesniedz VID? (Ja vispār kaut kas tur jāsniedz). Gribētu zināt padomu no kāda kam ir bijusi līdzīga situācija. :'(
Nu VID 5. pielikums , tikai nez vai viņus interesēs Igaunijas iedzīvotāja ieņēmumi.Visdrīzāk ka nekas nav jāiesniedz.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture