Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Rīkojumu numuri
Kā būtu pareizi rīkoties ar rīkojumu uzskaiti? Neliels uzņēmums, ir darba attiecību rīkojumi un citi rīkojumi. Vai darba attiecībām viena numerācija un atsevišķš žurnāls? Vai visiem rīkojumiem viena numerācija un viens kopējs žurnāls? Paldies
Atbildes (13)
Jo mazāk makalatūras,jo labāk:-<
Piekrītu Ivan_sam
Kā sirds vēlas - varat vienotu numerāciju pielietot, varat numurēt atsevišķi. Brīva izvēle.
Labāk atsevišķa numerācija. Pēc tam vieglāk arhīvam nodot!
Arhīva ziņā Andai taisnība, jo šiem dokumentiem ir dažāds glabāšanas laiks.
Obligāti jābūt atsevišķa numerācija, jo rīkojumi par kadriem ir glabājami 75 gadus, bet pamatdarbības jautājumos Pastāvīgi...jūs varat numuros pierakstīt klāt burtiņu, piemēram: kadri - 1k, 2k, 3k......pamatdarbība - 1p, 2p, 3p u.t.t
Kas tie kadri tādi ir?
Tie, kurus nokadrē?
nu tās... sarkanās kurpēs;-)

Mīļie mani! Rīkojumi jānumurē atbilstoši uzņēmumā izstrādātai nomenklatūrai!
Ivan_s
Un kuras tikai zeķēs, bez jelkāda cita apģērba...?
Es par šo tematu vairs nediskutēšu, jo vienreiz brāzienu jau saņēmu.
Aivars007
ziņojumu: 2707 18.09.2007 12:34
...Es par šo tematu vairs nediskutēšu, jo vienreiz brāzienu jau saņēmu.
Почти приручённый
Vispirms izstrādājiet Lietu nomenklatūru, Lietvedības noteikumus un Dokumentu apgrozības shēmu. Tie ir obligāti!! Tie sakārto uzņēmuma administratīvo sistēmu un palīdz konfliktu gadījumos. Rīkojumi personāla jautājumos ir atsevišķa lieta. Tas praksē jau sen sen pārbaudīts.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture