По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Apdrošināšanas prēmijas maksājums ar kvīti Uz tēmu sarakstu

Apdrošināšanas prēmijas maksājums ar kvīti
Esmu pašnodarbināta persona, līgums par apdrošināšanas pakalpojumu sniegšanu ir ar apdrošināšanas kompāniju. Ja firma maksā skaidrā naudā par polisi,- rakstu kvīti, bet kvīts ir mana personīgā (Vārds Uzvārds). Šie nav mani ienākumi, bet naudas "koridors", lai nonāktu pie apdrošinātāja. Sanāk apburtais loks, ja kāds no grāmatvežiem iedod VID 4.pielikumu kā manus tiešos ienākumus :-@. Kur ir izeja, ja man šis darījums palielina ienākumus- neņemt no JURIDISKAJĀM personām skaidru naudu???:-/
Vesmaru
Vesmaru 07.09.2007 09:50
2 ziņojumi

Atbildes (4)

Šie ieņēmumi ir jūsu ieņēmumi, jo izdevumi būs tās summas, kuras atdosiet apdrošinātājiem. Bet apliekamais ienākums - starpība.
Andaz
Andaz 07.09.2007 09:56
27897 ziņojumi
Īstenībā - izeja neskaidrībām - noalgot kaut uz pāiris stundām mēnesī grāmatvedi, kas visu izdara. Pašai būs mierīgs prāts!
Andaz
Andaz 07.09.2007 09:57
27897 ziņojumi
Es savā grāmatvedībā lieku uz ieņēmumiem un uzreiz uz izdevumiem-jā. Šos 4.pielikumusdod tikai daži grāmatveži, un sanāk nesaprašanās, vai tie vispār ir jāsniedz VID.
Vesmaru
Vesmaru 07.09.2007 10:01
2 ziņojumi
Es par visiem tādiem sniedzu - nav problēmu no programmas izdrukāt un nodot. Toties pašai mierīgāks prāts!
Andaz
Andaz 11.09.2007 09:34
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.