По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Inventarizācija restorānā Uz tēmu sarakstu

Inventarizācija restorānā
Lūdzu padalieties pieredzē gudrie grāmatveži, kādās vērtībās restorānos uzrāda ēdienu un dzērienu preču atlikumus. Ja lieto fifo vai vid. svērto metodi, tad jābūt materiālu uzskaites programmai, vai ne? Interesē tieši reāla pieredze kā notiek preču uzskaite un atlikumu iesniegšana grāmatvedībā.

Kā arī kā tiek dzēsti iztrūkumi?

Paldies
Incis
Incis 06.09.2007 18:16
nav ziņojumu

Atbildes (3)

u nas proga BRIO svjazana srazu s kassovimi apparatami, poetomu tovar spisivaetsja v moment probivanija cheka, FIFO.

nedosta4i po odnomu tovaru vsegda perekrivajutsa uzliwkami po drugomu tovaru, poetomu oficialno nikakix aktov po nedosta4e ne piwem i s ljudej ne snimaem.

ranjwe raz v mesjac delali provodki v buxu4ete, sej4as tolko raz v god, no realnie zapasi vsegda mozhno raspe4atatj iz programmi
Apelsa
Apelsa 06.09.2007 18:26
13 ziņojumi
1C: Tirdzniecības vadība 8.0

Tildes Jumis

tam toza jest takaja funkcaja
Tatjana_aleks
Tatjana_aleks 06.09.2007 21:33
80 ziņojumi
Kad strādāju sab.ēdināšanā, mēs gatavo produkciju uzskaitījām pārdošanas cenās. Uz gada beigām mums gan nekad nekādi salāti un šmores atlikumos nebija. Visu apēda
Andaz
Andaz 07.09.2007 17:47
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.