По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

EKA čeks?? Uz tēmu sarakstu

EKA čeks??
Uzņēmuma īpašnieks iegādājies preci ar norēķina karti un nav paņēmis EKA čeku. Bankas izdrukā parādās veiktā operācija. Šajā gadījumā nav attainojuma dokumenta es nevaru likt uz izdevumiem. Ko lai es daru:-<
Ruse
Ruse 01.09.2007 17:09
39 ziņojumi

Atbildes (4)

iegādājies preci - preci можно покупать только за безналичный расчет. По-моему, покупка с помощью кредитки приравнивалась к наличным сделкам.
Dab62
Dab62 01.09.2007 18:10
1861 ziņojums
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/par%20gramatvedibu.doc

Ja attaisnojuma dokumentu sagatavo un glabā elektroniski, jānodrošina iespēja, ja nepieciešams, izsniegt šā dokumenta kopiju, norakstu vai izrakstu papīra formā.

bet

Bankas izdrukā (numurs) parādās veiktā operācija

(izdrukā spiedogs vai elektr.paraksts).
Tatjana77
Tatjana77 01.09.2007 18:16
7478 ziņojumi
Может, он не на перепродажу покупал. Теперь ничего нельзя сделать. Пусть эта сумма висит у начальника в подотчете.
Albina
Albina 01.09.2007 18:17
64891 ziņojums
Bankas izrakstā redzams datums, summa un veikala nosaukums. Tā ir visa mana informācija, jā es saprot lai karājās pie priekšnieka, bet ja tādi maksājumi veikti daudz
Ruse
Ruse 01.09.2007 19:33
39 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.