Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Tildes Jumis-darbinieks partrauc darbu Uz tēmu sarakstu
Tildes Jumis-darbinieks partrauc darbu
Labvakar!
Nesaprotu kaa pareizi noformeet-
1)darbinieks paartrauc darba attieciibas,pie darbinieka ierakstu info,ka paartrauc darba attiecibas ar 5.augustu,darba liigums tika partraukts pec pushu vienoshanaas,ko pareizaak izveeleeties-atbrivots no darba vai atbrivots no darba citos gadijumos,kods 25?
2)Kas ir jaadara,lai pie algu saraksta izreekinaatos atvalinaajuma nauda,kas jaaizmaksaa par neizmantoto atvalinaajumu?
3)kura no visaam atskaiteem ir taa kas jaaiesniedz Vidā par to,ka darba attiecibas tiek paartrauktas?
Varbuut,ka kaads ir saskaaries ar darbinieku aizieshanu un straadaa ar Tildes Jumi var man luudzu apskaidrot...
Atbildes (16)
1)Atbrīvots no darba citos gadījumos-kods 25
2)Es sarēķinu atsevišķi exelī un tad vadu iekšā,tas man tā labāk, varu visu pārbaudīt
3)Ziņas par darba ņēmējiemun paziņojums par algas nodokli
Jums jāsaskaita pašai par cik dienām jāizmaksā kompensācija. Tilde pati parāda vidējo izpiļņu. Algu sarakstā pie atvaļinājuma aprēķināšanas ir speciāli logs par atvaļinājuma kompensāciju, kur jāieliek tikai dienu skaits.
21 kods - tas ir atbrivots no darba pec pasa velesanas
25 kods - pec pusu vienosanas,
Algu sarakstā pie atvaļinājumiem ir poga "Kompensācija" tur ierakstām kompensējamo dienu skaitu un Tildes Jumis izrēķinās naudiņu pats!
3)kura no visaam atskaiteem ir taa kas jaaiesniedz Vidā par to,ka darba attiecibas tiek paartrauktas?
Uz šo jautājumu, katram sevi cienošam grāmatvedim ir jāzin un programmā ir visas atskaites ar tādiem pašiem nosaukumiem, kādas ir veidlapas
Paldies par padomiem!
Es vienkaarshi nesaprotu,kaapeec zinaas par darba neemejiem man Jumis neparaada,ka viens darbinieks paartrauc darba attiecibas.Piedarbinieka esmu ievadiijusi,to,ka darbas ar taadu un taadu datumu tiek paartraukts, bet,kad gatavoju atskaiti-zinas par darba neemeejiem un uzraadu augusta meenesi,kad darbinieks partrauc darba attieciibas,man paradaas pazinojums,ka nav neviens darbinieks par sho periodu.
Pārbaudiet vēlreiz darbinieka vēsturi, vai viss ir pareizi ievadīts, jo vajadzētu tam darbiniekam parādīties.
un vai darba laika tabelē ir pareizi atzīmētas dienas
Bet,ja darbinieks neiztur pārbaudes laiku un ,ja viņu atbrīvo ,kāds kods-25?
В истории работника попробуйте поставить дату после кода -datums no...
Armoteks
ja ir darbinieku kustība, tad programmā ir svarīgs tikai pirmais datums pirms notikuma veida, bet datums no līdz absolūti nevietā
|Larao - не всегда.Я работаю с этой программой 7 лет и были случаи,когда по первой дате не показывалось в отчете по движению.
acīm redzot diezgan slikti pārziniet programmu...
nu ar mani par Tildes Jumi var nestrīdēties, jo šo programmu esmu izkodusi no un līdz
Ieliku kodu 25 un Jumis paraadija atskaitee,ka darbinieks aizgaajis.
Neneema preti jo biju ielikusi bez koda...
Milzum milziigais paldies visiem par atsauciibu un labajiem padomiem!Jauku vakaru !;-)
ne re cik vienkārši izrādījās:-D
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture