Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
AVANSA NORĒĶINS, VALŪTA
Labdien, cien. koleģi!
Vai kādam ir informācija par to, kur var atrast noteikumus vai metodiskus norādījumus, kuri reglamentē AVANSA NORĒĶINA veidlapas aizpildīšanas kārtību??? Vai katrs uzņēmums var pats apstiprināt savu veidlapu?
Konkrēta situācija - cilvēks, braucot uz ārzemju komandējumu, saņem skaidru naudu no bankomāta ar uzņēmuma kredītkarti (piemēram krievu rubļos). Jautājums, vai noformējot viņa AVANSA ATSKAITI, man pie naudas saņemšanas obligāti ir jāuzrāda atsevišķi naudas saņemšanu dažādās valūtās, vai es varu visu atspoguļot tikai latu izteiksmē?
Paldies jau iepriekš.
Atbildes (6)
"Vai katrs uzņēmums var pats apstiprināt savu veidlapu?" - именно так.
Лучший вариант для заграничных авансовых отчётов - подотчётные деньги конвертировать в латы и делать латовый мультивалютный авансовый отчёт, в котором могут быть чеки в разных валютах с переводом по курсу БЛ в латы на день составления авансового отчёта.
Spasibo. Nu da, ponjatno, 4to ceki raznije, i ih summi konvertirujutsja na denj avansovogo ot4eta.
Hotela uznatj, mogu li ja pisatj vsjo v latah v svodnoj? I mozno li gde-to oznakomitsja s trebovanijami po zapolneniju bavansovi ot4etov?
"mogu li ja pisatj vsjo v latah v svodnoj?" - в мультивалютном авансовом отчёте и будет всё в латах
Ir komandējuma atskaites veidlapa, es tikai netceros, man liekas, ka pie VID veidlapām. Es pielietoju šo veidlapu, uzskatu, ka nav no sliktākajīem variantiem komandējumu atskaitei valūtai.
To: Mickevin
Varbūt varāt atsūtīt man to veidlapu uz e-mailu(natalijariga@inbox.lv)?
на сайте вида такая бланциня нсть.
и на вгк тоже.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture