Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
kredītrēķins PL
Šāda situācuija, palīdziet lūdzu ar grāmapojumiem un PVN dekl.
1.Iegādājāmies PL finansu līzingā . nogrāmatoju D123 D572 K51..Tik tālu skaidrs.Tagadmēs šo PL atgriežam atpakaļ līzinga kompānijai un man ir šadi divi rēķini , kurus nezinu kā iegrāmatot :
1)līzinga komp.izrakstīts kredītrēķins , kurā ietilpst PVN.UN
2)mūsu izrakstīta PAV , kurā mēs šo pamatlīdzekli pārdodam +PVN.
KĀ MAN GRĀMATOT ŠOS DIVUS RĒĶINUS?UN KĀ PVN?
Atbildes (6)
1)līzinga komp.izrakstīts kredītrēķins , kurā ietilpst PVN.UN
2)mūsu izrakstīta PAV , kurā mēs šo pamatlīdzekli pārdodam +PVN.
Pēc manas saprašanas tas ir viens un tas pats, summām abos gadījumos ir vienādas, un līdz ar to ja Jūs nogrāmatosiet savu PPR ar to arī pietiks
a kāpēc jūs rakstījāt pavadzīmi, ja līzings jums izstādīja kredītrēķinu??? a/m taču ar pieņemšanas/nodošanas 3-pusēju aktu tiek nodota jaumajam lietotājam, kuram tagd būs saistības pret līzingu nevis jums.
pvn deklarācijā kā kredītrēķins, likumā un mk noteikumos ir vesela sadaļa kā atspoguļo kredītrēķinus
kā var nogrāmatot šādu pavadzīmi??? viņiem taču nav pārdošana, nav ienākuma. a/m bija uz PL un norakstījās tikai nolietojums nevis visa a/m vērtība.
Nu baija jau strīds par šādu tēmu!
kredītrēķinu viņi izrakstījuši ar mīnus zīmēm.bet es tak nevaru viņu negrāmatot?
Foruma noteikumi
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture