Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Summētais darba laiks
Ir summētais darba laiks, bet līgumā noteikts, ka darba laika uzskaites periods ir noteikts viens kalendāra mēnesis. Es virsstundas rēķinu, ņemot vērā, ka nedēļā nedrīkst pārsniegt 56 h un 4 nedēļu periodā 160 h.
Piem., jūlijā 4 nedēļu periods man ir no 01.07.-28.07. (ja šajā periodair virs 160 h, tad tās ir virstundas), pārējās 3 dienas es nesummeju klāt. Pārējās 3 dienas es nākamajā mēnesī neņemšu vērā, jo līgumā ir punkts, ka atskaites periods ir kalendārais mēnesis.
Vai Jūs piekrītat manam viedoklim?
Atbildes (25)
Piekritu Bts, pārejais viss ir virsstundas
Ja manam delam skaita tad pats grāmatvedīs, saprotu kapeic mani rezultati atšķiras no viņas grāmatveža.>:-0
Februaris mieru tikkai mieru
galvenais, ka Lasise sev algu pareizi aprēķina par kalendāro mēnesi
А если , учитывая 4-недельный период с 01 июля по 28 июля рассчитать сверхурочные и выплатить положенную зарплату за июль, затем, учитывая 4-недельный период с 29 июля по 26 августа расчитать те же сверхурочные часы и выплатить зарплату (ну и так далее) - такой расчёт может быть верным?
Я думаю, проще получить сверхурочные путём вычитания из отработанного времени за месяц количество часов по нормальному рабочему времени за месяц (тем самым Вы соблюдаете ЗОТ - 160 часов за 4 недели и есть работа по норме).
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture