Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
ierāmēšanas darbi
ir čeks par 500ls par ierāmēšanas darbiem, ierāmēta reprodukcija kādi 2.5x2m. bet nav nekādu dokumentu uz pašu reprodukciju,dāvana.
likt rāmi uz PL???
Atbildes (8)
vispār jau rāmja pēc dokumentiem arī nav:-<
It kā varētu atzīt šo reprodukcju ka saņemtu dāvanu ,lai pēc dokumentiem ir irāmēšanas objekts.
bet dāvana tas jau automātiski paredz ienākumus vai materiālus labumus, bet reāli jau viņa naudu neienesīs, pārdot arī viņu netaisās. un kā tad viņu novērtēt??
varbūt paprasīt, lai uzzīmē dāvinājuma līgumu un tad komisija nolemja, ka reprodukcijas vērtība saskaņā ar dāvinājuma līgumu 0ls, ierāmēšana 500ls un nolemj ieviest viņu kā PL ar vērtību 500ls???
Pieklaības pēc varētu uzrādīt līgumā kādu daudz maz reālu summu, kaut papīrgabala vērtību, jo rāmis par 500 Ls un nulles vērtības reprodukcija kaut kā neiet kopā. Manuprāt.
es vairāk pēc savas loģikas spriežu - uzņēmums viņu dabūja par 0ls, un man nav ne jausmas cik tāda varētu maxsāt un cik pieklājīgi būtu likt, jo reprodukcija ir lielāka par mani:-< un pat papīra izteixmē+druka varētu vilkt vairākiem simtiem
Var apskatīties pie kādiem reprodukciju tirgotājiem cik tāda varētu maksāt.
Dabujāt jūs par 0, bet reāli ka aktīvs šī reprodūkcija kaut ko maksā. Es tā domāju. Laikam jāpskatās standarts par pamatlīdzekļiem.
standartā nekā konkrēta, ja grūti novērtēt, tad zemākajā vērtībā+visas izmaksas, lai ieviestu ekspluatācijā.
un litertūrā atradu, ka jābut PPR no juriskas personas vai pieņemšanas- nodošanas akts no fiziskas personas, kur atrunāta vērtība.
Tad sanāk zemākā vērtība pluss rāmis
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture