Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Apmaksa caur kasi
Labrīt!
Sakiet lūdzu jā mums ir pienācis rēķins/pavadzīme uz 118Ls(piemēram), un pavadzīmē/rēķinā ir norādīts apm.veids ''Pārskaitījums'' bet mēs to maksājam NORVIK BANKĀ bet mūsu banka ir Unibanka un norvik bankā komisija i 0,60Ls, tad kā to komisijas maksu grāmatot???
Atbildes (26)
Ir kvīts par apmaksu, es tādu lieku pie avansa norēķina un bankas komisiju kontēju tāpat kā savas bankas komisiju! uz D 7750
grāmatot kā komisijas maksu.
Nudas apgrozījuma izdevumi , man 7750.
Bet kā to visu grāmatot piemēram ir pienākusi pavadzīme uz 118 Ls mēs taisam izdevumu orderi D7720 K2610; D5721 K2610 Bet kur norādīt to komiijas maksu arī kases izd. orderī vai kur D7750 K2610???
Kāpēc negribas caur avansa norēķinu?
Bet tā arī var D 7750 K 2610
Получен счет
Д7720,5721 - К5310
Оплата
Д5310 - К2380
Д7750 - К2380
Bet prekškam izmantot 2380 jā mēs maksājam caur kasi
Vai var šādi darīt???
Kases izd. orderis
D7720 K2610 100Ls
D5721 K2610 18Ls
D7550 K2610 0,60Ls
Nu ja no kases samaksājāt, tad tāds arī grāmatojums, bet var arī caur avansa norēķiniem kā saka Larao.
Caur avansa norekiniem tā ir lieka ''galavalomka'' jo mums galv. grāmatvedis liek taisīt kases izd. orderus
Bet jā nauda iet no kases uz banku
Tad es taisu
kases izd. orderis
D2620 K2610 100Ls (nauda uz banku)
D7750 K2610 1Ls (bankas komisija)
Vai tā ir pareizi???
Nu tad no kases, kādas problēmas.
Bet vai es pareizi kontējumus uzrakstiju kad es naudu pārvietoju no kases uz banku???
Rihg
pēc loģikas, no kases nauda tiek iedota darbiniekam, kurš to naudu aiznes uz banku, darbinieks bankā saņem kvīti par apmaksu, pēc tam atnāk uz darbu atpakaļ un ar avansa norēķinu atskaitās kur naudu iztērējis
man tā liekas loģiskāk
А у вас касса сама ходит счета оплачивать? У меня подотчетные лица.
Rihg
ziņojumu: 27 25.07.2007 10:14
Bet vai es pareizi kontējumus uzrakstiju kad es naudu pārvietoju no kases uz banku???
Sakiet lūdzu vai jūs visi grāmatojat bankas komisiju, komisiju par konta apkalpošanu u.c. komisijas veidus caur Avansa norekinu
Все наличные расчеты граматую только через авансовый отчет.
Bet banku komisiju grāmatojat caur avansa norēķinu vispār??? Par konta apkalp. piemēram bet to komisiju ņem banka automātiski no konta
А при чем тут банк? Разве это наличный расчет?
Bet vispār jūs grāmatojat komisijas maksu kuru jums noņem no konta caur Avansa norekinu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture