По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

darba alga par grāmatveža darbu Uz tēmu sarakstu

darba alga par grāmatveža darbu
Strādāju nopietnā kompānijā, saņemu labu atalgojumu.Tagadman piedāvā papildus darbu,veikt grāmatvedības uzskaites pakalpojumus vēl citai firmai, kas tikko nodibinājusies.Sākumā darbinieku nebūs daudz, pāris desmiti, bet ar laiku doma paplašināties. Darba pienmākumos ietilps viss, gan parastā grāmatvedības uzskaite, gan av/ norēķini, gan degviela, gan bankas pārskaitījumi, līzingi, apdrošināšanas un visas citas atskaites utt.

Palīdziet man noteikt kādu algu es varu prasīt, jo man ir doma ka 300,-LVL Jo darbs taču nav vienu reizi mēnesī, kad vajag atskaites uztaisīt un nodot, bet gan varētu teikt, katru dienu pa pāris stundām.
Annijaab
Annijaab 22.07.2007 20:12
72 ziņojumi

Atbildes (5)

www.bre.lv
Ines10
Ines10 22.07.2007 20:26
113 ziņojumi
A esli bi u vas ne bilo drugij raboti, Vi etu tozhe bi ocenili v 300? Ja dumaju, chto esli Vi budete delatj vse i odna, to prositj nado tu summu, v kakuju Vi ocenivaete etot objem.
Totias
Totias 22.07.2007 21:39
564 ziņojumi
Nu tur jau tā lieta, ka šis ir darbs, kas satur sevī visus galvenā grāmatveža pienākumus un arī atbildību. Tā ka protams cena varētu reāli būt uz pusi augstāka.
Annijaab
Annijaab 23.07.2007 09:10
72 ziņojumi
Vai Jūsu patreizējās nopietnās kompānijas Darba līgumā nav punkta, ka nedrīkst strādāt citur?
Tiggra123
Tiggra123 23.07.2007 09:15
435 ziņojumi
Nedrīkst stradat konkurējošā uzņēmumā, bet tas arī neattiecas uz gramatvežiem, bet gan uz menedžeriem.
Annijaab
Annijaab 23.07.2007 09:52
72 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.