Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kontu izrakstu oriģināli
Labdien! Palīdziet man lūdzu noskaidrot vai obligāti saņemt no bankas oriģinālo apzīmogoto konta izrakstu par mēnesi vai pietiek tikai ar izdrukāto no interneta ???
Atbildes (8)
mana zvērinātā revidente man prasa oriģinālus. Tāpēc izdrukātajos no interneta veicu grāmatojumus, bet oriģinālus arī pievienoju mēneša dokumentiem.
Es izdrukāju no interneta un katru mēnesi apstiprinu bankā ar zīmogu.
"vai obligāti " - если выписка с интернет-банка соответствует (реквизиты и прочее) и имеется электронная подпись, то она достаточна.
Jā mana revidente, arī teica ,ka pietiek no interneta katru mēnesi, bet gada beigās pa decembri, vienmēr paņemam no bankas apzīmogotu,lai gada pārskatu sagatavojot būtu oriģināls par konta atlikuma pareizību.
Es saņemu katru mēnesi arī bankā vienu izrakstu pa visu mēnesi kopā uz papīra - lai jau tiek, ja tik ļoti vajag.
Gada beigās gan prasu ar zīmogiem.
Мне аудитор объяснила- подпись и печать из банка или электронная подпись.
Bankas personīgais elektroniskais paraksts nav saistošs citiem uzņēmumiem, jo nav pārbaudāms!
lasiet lik par el.parakstiemun dokumentiem!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture