По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

materialu norakstishana Uz tēmu sarakstu

materialu norakstishana
Labdien! uzņēmums veic iekārtu remontu - iekārtas līdzīgas, par līdzīgām summām, līdzīgs materiālu daudzums izlietots - kā labāk būtu uzskaitīt iegādātos materiālus un kā vienkāršāk norakstīt uz izmaksām?
Gnuuu
Gnuuu 10.07.2007 20:42
151 ziņojums

Atbildes (6)

jāuzskaita pēc dokumentiem, bet norakstīt var, veicot inventarizāciju...
Rozes_asara
Rozes_asara 10.07.2007 21:41
57 ziņojumi
Es ljoti labi saprotu, ka jaauzskaita pec dokumentiem - es biju domaajusi, kaa labaak - peec periodiskas inventarizaacijas metodes vai nepaartrauktaas?
Gnuuu
Gnuuu 10.07.2007 23:17
151 ziņojums
Kas kam ir līdzīgs es nesaprotu?

Jūs pērkat matreiālus, lai cita firma remontētu? tad sataisa aktu par izlietotajiem materiāliem un noraksta! Kāda vēl inventarizācija?
Andaz
Andaz 11.07.2007 09:35
27897 ziņojumi
Одно другому не мешает. Периодическая инвентаризация не исключает товарного учета. Разница только в проводках.

А если в спрашивается про "iekārtas līdzīgas, par līdzīgām summām, līdzīgs materiālu daudzums izlietots", то может ФИФО или средневзвешенная цена имелась ввиду для списания стоимости.
Maija
Maija 11.07.2007 10:25
28223 ziņojumi
nē mēs iepērkam materiālus un paši ražojam
Gnuuu
Gnuuu 11.07.2007 12:20
151 ziņojums
tas ir, sniedzam pakalpojumus
Gnuuu
Gnuuu 11.07.2007 12:21
151 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.