Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
mobilo sakaru izmaksas Uz tēmu sarakstu

Ekerk 05.07.2007 11:57
6 ziņojumi
6 ziņojumi
Atbildes (7)
es gan neatdalītu, bet visu apmaksātu

Larao 05.07.2007 11:59
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
PALDIES! Labu Veiksmi!

Ekerk 05.07.2007 13:15
6 ziņojumi
6 ziņojumi
Kas kalpo par pamatojumu tāda limita noteikšanai. Man tas liekas tā aizdomīgi noteikt kaut kādu limitu;-)
Katra uzņēmuma iekšējā darīšana - noteikt limitus vai nenoteikt, cik lielu summu noteikt!
Es arī esmu par limitiem, kaut gan pašai tie nepatīk. Nezvai vajag ļaut darbiniekiem pa darba telefonu pļurkstēt stundām ilgi! Normāla parādība, ja arī pēc darbalaika pa mobilo nerunā, jo - vai darbalaika tabelē ir atzīmēts, ka strādājat tajā laikā? Un vai tiek samaksāts par virsstundu darbu?
Es arī esmu par limitiem, kaut gan pašai tie nepatīk. Nezvai vajag ļaut darbiniekiem pa darba telefonu pļurkstēt stundām ilgi! Normāla parādība, ja arī pēc darbalaika pa mobilo nerunā, jo - vai darbalaika tabelē ir atzīmēts, ka strādājat tajā laikā? Un vai tiek samaksāts par virsstundu darbu?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt