Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nauda ieskaitīta ne firmas kontā Uz tēmu sarakstu
Nauda ieskaitīta ne firmas kontā
Rēķins bij izrakstīts uz firmu!, bet tās firmas pārstāvis no sava privātā konta ieskaitījis mūsu priekšnieka privātajā kontā naudu.
Vai var no priekšnieka konta pārskaitīt naudu uz mūsu firmu, protams detaļās ierakstot tās firmas noasukumu un par kādu rēķinu tiek ieskaitīts.Vai jāņem nauda ārā no konta un jāiet uz banku, maksājot kā tā firma un ieskaitot mūsu firmas kontā...
Atbildes (11)
Думаю, что можно и со счета начальника перечислить, указав за кого и по какому счету (документу).
Jā man ar tā šķiet, gribas lieki nesarežģīt...
Varbūt vēl kāds domā tāpat vai savādāk..?
Es parasti skaitu atpakaļ (šajā gadījumā priekšnieks) un tad lai nauda pēc tam izstaigā pareizu ceļu, tas tā - lai kādam auditoram nerastos liekas aizdomas.
Если сделать по второму, Вами предложенному методу, смысл будет тем же самым, внесет директор от имени той фирмы, но как лицо, которое внесло деньги, все равно будет фигурировать он сам, так что, по-моему, проще перечислить.
ja darījums nav Eur un attiecīci mežonīga komisija, lai šefs atskaita šamam atpakaļ un viņš ieskaita pareizajā kontā, lai patrenējas zēni;-)
Klaudijan..Tu domā lai es aizskaitu atpakaļ no kurienes nāca-pie tās firmas pārstāvja?...bet tad kāda garantija, ka viņš atkal atskaitīs atpakaļ...un kad..
Вот и я об этом же подумала
Tad, ja nav garantijas tad gan nē, nauda paliek nauda, neatkarīgi, kur tā ''sēž''. Man šādi mēdz gadīties ar pastāvīgiem klientiem.
Bet nu kadri baigie - tie priekšnieki.:-)
Nu izskatās ka mans priekšnieks nav pie vainas, bet gan otra puse;-)
Jā, pārskaitīšu no sava priekšnieka kontau detaļās, ka nepareizi ieskaitīta nauda par tādu rēķinu,tās firmas nosaukumu, reģ.nr. un viss
Paldies liels
Tur kautkāda grāmatvedības izziņa būtu jāuzraksta, kurā visu tad jāpaskaidro, manuprāt.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture